Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
"Nature House" czyli dom zbudowany wewnątrz szklarni. Zostały one wymyślone przez szwedzkiego architekta Bengta Warne w 1974 roku.
-
To właśnie napisał.
-
Prosta sprzeczność. jeśli jest mój, to nie jest publiczny. jeśli jest publiczny, to nie jest mój. Już Ewangelia mówi "Nie można dwom panom służyć!" AI uznaje, że firmowe to prywatne, po amerykańsku. I tam można tak uznawać, że niektóre prywatne są publiczne, Na przykład place, przy marketach, drogi, chodniki tamże czy np. hotelowe, ośrodków wypoczynkowych i tak dalej. Ale tu chodzi o własność indywidualną. Przecież tego nikt nie neguje.
-
Mam Na zdjęciu będzie to prawy górny róg, ten "klocek" Nie rozumiem w jaki sposób miałby nie pozwolić? Chodzi o to czy posadzka jest wystarczająco gruba? Nie, odebrałem już mieszkanie Tak Nawet nie wiedziałem. Obecnie mam pralkę obok wanny, raz na jakiś czas coś kapnie, ale nawet nie sądziłem, że może to być jakimś problemem. W zasadzie aż zacząłem się zastanawiać, czy jest to bezpieczne - wszak mieszkanie będzie pod wynajem i nie wiem co komu tam przyjdzie do głowy robić w prysznicu. Choooociaż... od obrysu kabiny do ściany z grzejnikiem mam 70 cm, tak że da radę zmieścić się w normie Nie widzę problemu z wejściem do kabiny w żadnym układzie. Ja planowałem taki - rozsuwane drzwiczki:
-
-
Popularne tematy