Skocz do zawartości

Historia edycji

Macikaz

Macikaz

Wedlug opisu gleby w projekcie sa to piaski gliniaste. Sorry, wprowadzono mnie w błąd, czytam teraz że są to gleby słabo przepuszczalne.Nie wiem czy to dobrze czy teź źle dla mojej sytuacji?

Sasiedzi maja ten problem nie rozwiazany. Ocieplenie muru maja do poziomu izolacji poziomej i tak zasypana kamieniem opaake, ja przy powtornym robieniu hydroizolacji przeciagnalem ocieplenie ponizej poziomu chudziaka to tez cokol mi wyszedl tak nisko. Nie byl zamierzony wyaszedl z roznicy grubosci ocieplenia i xps. Poza tym poziom gruntu jest zroznicowany wokol budynku, ja mam delikatna skarpe od frontu oni zas plaski teren.

Macikaz

Macikaz

Wedlug opisu gleby w projekcie sa to piaski gliniaste. Sasiedzi maja ten problem nie rozwiazany. Ocieplenie muru maja do poziomu izolacji poziomej i tak zasypana kamieniem opaake, ja przy powtornym robieniu hydroizolacji przeciagnalem ocieplenie ponizej poziomu chudziaka to tez cokol mi wyszedl tak nisko. Nie byl zamierzony wyaszedl z roznicy grubosci ocieplenia i xps. Poza tym poziom gruntu jest zroznicowany wokol budynku, ja mam delikatna skarpe od frontu oni zas plaski teren.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...