Skocz do zawartości

Historia edycji

Ermenegildo

Ermenegildo

Aluminiowe mieli "od ręki" w miejscowych sklepach budowlanych, ale nie potrafiłem się przekonać, zwłaszcza do anodowanych. Ze stali nierdzewnej strasznie ciężko dostać, ale w sieci jest sprzedawca, który ma takie o różnych przekrojach i naprawdę solidnie-dekoracyjnie wypolerowane.  Zaniosłem chłopakom, którzy pracują przy stali i mają wodną kątówkę i ładnie docieli do kąta na wymiar. Jutro będę osadzał. Płytki we wnęce "wpuściłem" trochę do środka wnęki, żeby było miejsce na silikon w kątowniku i doszedł "na zero" do płytek.

Strasznie ciężko układać i robić takie rzeczy bez doświadczenia, drugi raz bym na to się nie porwał:icon_biggrin:

Ermenegildo

Ermenegildo

Aluminiowe mieli "od ręki" w miejscowych sklepach budowlanych, ale nie potrafiłem się przekonać, zwłaszcza do anodowanych. Ze stali nierdzewnej strasznie ciężko dostać, ale w sieci jest sprzedawca, który ma takie o różnych przekrojach i naprawdę solidnie-dekoracyjnie wypolerowane.  Zaniosłem chłopakom, którzy pracują przy stali i mają wodną kątówkę i ładnie docieli do kąta na wymiar. Jutro będę osadzał. Płytki we wnęce "wpuściłem" trochę do środka wnęki, żeby było miejsce na silikon w kątowniku i doszedł "na zero" do płytek.

Strasznie ciężko układać i robić takie rzeczy bez doświadczenia, drugi raz bym na to się ni porwał:icon_biggrin:

Ermenegildo

Ermenegildo

Aluminiowe mieli "od ręki" w miejscowych sklepach budowlanych, ale nie potrafiłem się przekonać, zwłaszcza do anodowanych. Ze stali nierdzewnej strasznie ciężko dostać, ale w sieci jest sprzedawca, który ma takie o różnych przekrojach i naprawdę solidnie-dekoracyjnie wypolerowane.  Zaniosłem chłopakom, którzy pracują przy stali i mają wodną kątówkę i ładnie docieli do kąta na wymiar. Jutro będę osadzał.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...