Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Firma LUPOL oferuje wysokiej jakości okna i drzwi z PVC oraz drewna. Postaw na trwałość, energooszczędność oraz estetykę, którą docenisz przez lata. 📌 Zapraszamy do skorzystania z naszego konfiguratora pod linkiem sklep.lupol.pl Natychmiastowa, bezpłatna wycena online – bez czekania! Szeroki wybór modeli, materiałów oraz kolorów. Jasne ceny bez ukrytych kosztów. 👉 Wejdź na sklep.lupol.pl i przekonaj się, jak szybko i prosto możesz wycenić okna i drzwi, które idealnie pasują do Twojego domu lub inwestycji Okna i drzwi prosto od producenta Masz pytania? Z przyjemnością pomożemy! 📞 Zadzwoń lub ✉️ napisz – fachowe doradztwo na każdym etapie realizacji - 43 675 32 61
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Cinek: To najlepszy ranking jaki na razie widziałem o oczyszczalniach przydomowych. Dużo konkretów i przydatnych faktów. I co najważniejsze są podane ceny. -
aaaa, nieee były kombinacje o służebności 3d. chodziło przede wszystkim o sieci i zasoby, ale co z tym się dzieje teraz to nie wiem a że DO CIEBIE, to zawsze będzie problem (czyt. dodatkowa kasa i inne muchy w nosie)
-
Skoro masz KW to tam wszystkie ograniczenia są zawarte. Jeśli takowe są, oczywiście. Skoro na szerokości 5 m nie ma być żadnej zabudowy, to tej "wychylonej" także. Bo jak wtedy przejechać ciężarówką? Mam taki problem u siebie, nie z zabudową, a z drzewami i gałęziami. Kierowcy nie chcą mi wjechać, dopóki nie poobcinam gałęzi. A przecież chodzącym to nie przeszkadza, ani osobowym. Sam przecież jeżdżę autem.
-
Przez voyager2550 · Napisano
Grzybów nie ma ale drewno było ścięte wcześniej. Teraz je sprzątamy i zwozimy. Oby drewno z tartaku było takie wspaniałe, zdrowe,wysuszone czy zagruntowane jak nasze to byłoby super Przygotowujemy płytę fundamentową pod położenie papy. Najpierw czyścimy powierzchnię kamieniem do betonu, później gruntujemy 3 krotnie. Na to zostanie położona papa na lepiku. W odcinku również krótka i już ostatnia relacja ze zwózki drzewa z lasu na przyszłą więźbę.
-
-
Popularne tematy