Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ciekawe rozwiązanie z tą płytą. I to ten sam materiał ściany? Ciekaw jestem czy właśnie inne kołki/kotwy by się sprawdziły.
-
Hej, mam problem z grzejnikiem w mieszkaniu, wydaje on dziwne dźwięki: PqCYRmz9.mp4 lfipaAa4.mp4 To jest ten model: https://niezawodny.pl/produkty/grzejniki-c-o-/trendy-korzystne/nameless Dzieje się to wtedy, gdy ustawię na głowicy termostatycznej około 3.5, a następnie poczekam z godzinę. Wystarczy wtedy leciutko przekręcić głowicę i stukanie ustaje. Przekręcanie między 3 a 4 powoduje, że słychać dziwny dźwięk, jakby coś o coś haczyło.. Jest to nowe mieszkanie, instalację robił wykonawca z którym nie mam już kontaktu. Czytając internet w wielu miejscach pojawia się diagnoza dotycząca odwrotnie podłączonego zasilania i powrotu, ale z tego co sprawdziłem, to po odkręceniu grzejnika najpierw nagrzewa się prawa rurka, co jest zgodne z rzutem technicznym: Macie jakieś inne pomysły co tutaj może być nie tak?
-
Dzień dobry Poszukuję uczciwego i kompetentnego wykonawcy do wybudowania domu jednorodzinnego dwuspadowego w stanie surowym zamkniętym zaczynając od samego fundamentu 130m2 pow. użytkowej+garaż Miejscowość: powiat średzki, gmina środa śląska, województwo dolnośląskie. (dokładny adres priv) Termin rozpoczęcia prac: kwiecień 2025 Byłbym bardzo wdzięczny za informację w komentarzach lub prywatnie o firmach, które świadczyły dla Was takie usługi. Szczegóły oferty i zapytania proszę przesyłać w wiadomości prywatnej. W razie wątpliwości proszę o kontakt Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie
-
Cześć, Przywiozłem dzisiaj do domu płytki. Po otwarciu paczek okazało się, że większość plytek ma 1-2 wady. Chciałbym zapytać czy to faktycznie można uznać za wadę płytki lub czy w miarę upływu czasu mogą się pojawić jakieś odpryski. Rozmiarowo to ok 1mm. Czasem to wygląda jakby ziarenko piasku i czuć po prostu, że szkliwo ma nierówność ale jest to gładkie. A czasami czuć, że jest to bardziej chropowate. Wiem, że 5% plytek może mieć wady oraz, że podobno jak czegoś nie widać z metra to się nie liczy. Jednak nie daje mi to spokoju. Płytki kosztowały 130zl/m Gatunek 1
-
Zapraszam ! Na powitanie wrecze odkurzacz, scierki i inne akcesoria niezbedne do prac porzadkowych
-
-
Popularne tematy