mafay Napisano 14 marca 2007 #1 Napisano 14 marca 2007 Witam, mam problem. Chcę rozbudować dom z lat 60, 140 qm powierzchni mieszkalnej, podpiwiniczonej o część mieszkalną i usługową oraz modernizację. Ogrzewanie w tej chwili gazowe i węglowe.Nowa część ma się składać z pawilonu o wymiarach 25 x 9 m i kubaturze 600 m3. Wymagana wentylacja mechaniczna 1,5/h. Ma być połączona częścią mieszkalną ze starym budynkiem o wysokości dochodzącej do 7 m - kubatura ok. 960 m3. Jak nowocześnie i sensownie to wszystko ogrzać i zwentylować zklimatyzować. MA@MEDTUR.COM
Sławomir Napisano 16 marca 2007 #2 Napisano 16 marca 2007 Od tego jest projektant opracowujący projekt rozbudowy.
serwisklimy Napisano 29 lutego 2008 #3 Napisano 29 lutego 2008 Wykonuję takie usługi. Zapraszam do kontaktu coś poradzimy: http://www.serwisklimy.pl/
Ewan Napisano 26 maja 2009 #4 Napisano 26 maja 2009 Cytat Witam, mam problem. Chcę rozbudować dom z lat 60, 140 qm powierzchni mieszkalnej, podpiwiniczonej o część mieszkalną i usługową oraz modernizację. Ogrzewanie w tej chwili gazowe i węglowe.Nowa część ma się składać z pawilonu o wymiarach 25 x 9 m i kubaturze 600 m3. Wymagana wentylacja mechaniczna 1,5/h. Ma być połączona częścią mieszkalną ze starym budynkiem o wysokości dochodzącej do 7 m - kubatura ok. 960 m3. Jak nowocześnie i sensownie to wszystko ogrzać i zwentylować zklimatyzować. MA@MEDTUR.COM Bardzo prosto w dzisiejszych czasach jest duży wybór sprzętu. ja kupiłem taki klimatyzator www.klimatyzatory.waw.pl/unico-star-p-70.html?cPath=41 bardzo dobry i prosty w obsłudze.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się