Adrian123 Napisano 14 lipca 2015 #1 Napisano 14 lipca 2015 Witam,szukam rozwiązania problemu ponieważ mam wymienione grzejniki oraz dodatkowo pomiędzy ścianą a owym grzejnikiem warstwę styropianową. Moje pytanie jak mogę wykończyć mówiąc najogólniej zaszpachlować ten widok styropianu ??Proszę o pomoc ponieważ kompletnie nie mam o tym pojęcia. Z góry dziękuję Pozdrawiam, Adrian
Gość mhtyl Napisano 14 lipca 2015 #2 Napisano 14 lipca 2015 Oczywiście, że można, przecież to niczym nie przeszkadza.Tylko jedno pomocnicze pytanie. czy ten styropian to nie jest przypadkiem ekran pokryty folia aluminiową?
Adrian123 Napisano 14 lipca 2015 Autor #3 Napisano 14 lipca 2015 Nie tj zwykły styropian coś ala ten który jest na zewnątrz przy ocieplaniu budynków
Gość mhtyl Napisano 14 lipca 2015 #4 Napisano 14 lipca 2015 Czyli spoko. Wystarczy jak dasz klej i siatkę tak jak przy ociepleniach.
Adrian123 Napisano 14 lipca 2015 Autor #5 Napisano 14 lipca 2015 Właśnie tak planujeWarstwę kleju siatkę wpuszczę znów warstwa kleju grunt tynk i kolor Tylko czy dostanę gdziekolwiek z mb siatkę ? Castorama itp ?
Gość mhtyl Napisano 14 lipca 2015 #6 Napisano 14 lipca 2015 Cytat Tylko czy dostanę gdziekolwiek z mb siatkę ? Castorama itp ? Rozwiń W każdym sklepie/hurtowni budowlanej kupisz na metry. Metr coś koło 3 zł.
Adrian123 Napisano 14 lipca 2015 Autor #7 Napisano 14 lipca 2015 Super dzięki za czas poświęcony a jeszcze jedna sprawa jaki poleciłbyś mi klej do siatki oraz tynk/gładź ?
Gość mhtyl Napisano 14 lipca 2015 #8 Napisano 14 lipca 2015 Cytat Super dzięki za czas poświęcony a jeszcze jedna sprawa jaki poleciłbyś mi klej do siatki oraz tynk/gładź ? Rozwiń Jak to jest za grzejnikiem to wystarczy sam klej. Jak starannie go zaciągniesz będzie gładki i równy jak tynk pokryty gładzią.A klej kupuj taki jaki będzie w sklepie.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się