the_piotr Napisano 12 maja 2015 #1 Napisano 12 maja 2015 przyjadę-dotnę-odjadęgres terakota..... wycinanie łuku w płytkach bez klejenia , jakośc fabryczna - 80zł/mb długoscijesli twój glazurnik nie radzi sobie z wycieciem łuku , przyjadę i przygotuje plytki do montażujakosc idealna dla połaczenia parkietu z gresem (bez listwy maskującej)Proszę jedynie o pracyzyjne wyrysowania łuku niezmywalnym markerem cienkopiszącymcale mazowsze, warszawa okolice, mońsk i okolice. siedlce i okolicedla wartosci pracy poniżej 300zł doliczam paliwo za dojazd powyżej 50km od siedlec
the_piotr Napisano 17 maja 2015 Autor #2 Napisano 17 maja 2015 jestem wysokiej klasy glazurnikiem, moge wykonać takze schody
autorushd Napisano 17 maja 2015 #3 Napisano 17 maja 2015 Kurcze miałem parapety do zrobienia w łuk, ale sobie odpuściłem bo nie znalazłem wykonawcy.
the_piotr Napisano 5 czerwca 2015 Autor #5 Napisano 5 czerwca 2015 łazienka (wielkośc jak w bloku) kompletnawykonanie płytki zwykle 2500zl wykonanie twardy gres 3500złczas do 2 tyg
the_piotr Napisano 28 czerwca 2015 Autor #7 Napisano 28 czerwca 2015 jesli sam ukladasz...a masz klopot z cieciem płytek, przyjade dotne ci płytki ( tylko weekendy) wyjazd , dzien to koszt 300zł ale potniemy wszystko ci potrzebne...
the_piotr Napisano 23 sierpnia 2015 Autor #8 Napisano 23 sierpnia 2015 www.artie.com.plcała polska z dojazdem...poprawki po glazurnikach ..
Szwajcar Napisano 28 czerwca 2016 #10 Napisano 28 czerwca 2016 Cytat Odwiedź moją stronę Zakładam, że w kładzeniu płytek jesteś fachowcem, ale nad wklejaniem linków to musisz trochę jeszcze popracować.No chyba, że Twoja strona składa się z jednego zdjęcia.
the_piotr Napisano 28 czerwca 2016 Autor #11 Napisano 28 czerwca 2016 (edytowany) Cytat Zakładam, że w kładzeniu płytek jesteś fachowcem, ale nad wklejaniem linków to musisz trochę jeszcze popracować.No chyba, że Twoja strona składa się z jednego zdjęcia. ach ...widzisz dziadoski portal bo nie uznaje zdjęć dynamicznych z galerii ( po wklejeniu adresu zdjęcia ukryl go pod nazwą odwiedz moja strone) ...wkleił bym wiecej ciekawych zdjec ale tu są odrzucane... za co was przepraszam Edytowano 28 czerwca 2016 przez the_piotr (zobacz historię edycji)
Gość mhtyl Napisano 28 czerwca 2016 #12 Napisano 28 czerwca 2016 Cytat ach ...widzisz dziadoski portal bo nie uznaje zdjęć dynamicznych z galerii ( po wklejeniu adresu zdjęcia ukryl go pod nazwą odwiedz moja strone) ...wkleił bym wiecej ciekawych zdjec ale tu są odrzucane... za co was przepraszam Bo źle wklejasz. Znajdź sobie temat o wklejaniu zdjęć na forum a zobaczysz jakie to łatwe i proste No dobra, poszukałem za Ciebie , piwo stawiasz https://forum.budujemydom.pl/Dodawanie-zdje...roku-t6259.html
the_piotr Napisano 28 czerwca 2016 Autor #14 Napisano 28 czerwca 2016 (edytowany) Edytowano 28 czerwca 2016 przez the_piotr (zobacz historię edycji)
the_piotr Napisano 29 czerwca 2016 Autor #15 Napisano 29 czerwca 2016 (edytowany) Edytowano 29 czerwca 2016 przez the_piotr (zobacz historię edycji)
the_piotr Napisano 29 czerwca 2016 Autor #16 Napisano 29 czerwca 2016 (edytowany) zasady współpracyDla pow.wiekszej niż 10m2..35złm2 cena za gres 60x60 bez cokołów na scianie (nowe budownictwo dla starego 45złm2)45zlm2 dla mniejszego rozmiaru jak 60x60cokoły ciete i wkuwane w ściane 25zł/mbłazienka//cena 2500zł dla łazienki wielkosci w bloku jak wieksza to oczywiście wiecej ;) .. w ceniewykonanie wg. wizualizacji zakupionej w salonie płytek-przygotowanie instalacji-dostosowanie sufitu -montaż wc podtynkowego-montaz wanny i umywalek-montaz płytek -końcowe malowania schody //35złmb szer stopnia za spocznik 35zł/m2balkony// półokrągle 550zł za szt (hydroizilacją, obróbkami dekarskimi...montazem plytek i cokołów wykończeniowychwarszawa i okolice....mińsk maz , siedlce sokołów ,lublin Edytowano 29 czerwca 2016 przez the_piotr (zobacz historię edycji)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się