wilhelmsztajn Napisano 25 sierpnia 2014 Udostępnij #1 Napisano 25 sierpnia 2014 Witajcie, kupiłem w castoramie białe płyty mdf z których zrobiłem szafkę, szukam okleiny w tym samym kolorze którą mógłbym wykończyć pozostałą część. Gdzie można dostać taką okleiną na boki? Z tego co pamiętam ta płyta ma 1,2cm grubości potrzebowałbym okleinę o szerokości dwóch płyt. Pozdrawiam Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 26 sierpnia 2014 Udostępnij #2 Napisano 26 sierpnia 2014 Szukaj tej okleiny tam gdzie kupiłeś płyty, czyli w Casto.A jeżeli nie ma, bo może tak się zdarzyć to znajdziesz ją w Praktikerze, Brico, Obi. Link do komentarza
meblonista Napisano 2 września 2014 Udostępnij #3 Napisano 2 września 2014 Tylko weź pod uwagę różnicę w wyglądzie białej płyty mdf do tej oklejonej.Oklejanie dla mnie jest katorgą, bo trzeba dokładnie usunąć pęcherzyki powietrza.Musisz koniecznie bawić się tą okleiną, czy jednak nie warto dokupić białych płyt? Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 września 2014 Udostępnij #4 Napisano 2 września 2014 Przeca kupił białe - ranty okleja. Link do komentarza
meblonista Napisano 3 września 2014 Udostępnij #5 Napisano 3 września 2014 Cytat Przeca kupił białe - ranty okleja. To już raczej pomalowałabym jakąś farbą? Nigdy tego nie robiłam,ale okleina źle mi się kojarzy pod względem wyglądu Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 3 września 2014 Udostępnij #6 Napisano 3 września 2014 Cytat To już raczej pomalowałabym jakąś farbą? Nigdy tego nie robiłam,ale okleina źle mi się kojarzy pod względem wyglądu Widzę, że Ty nawet wyobrażenia nie masz o ty o czym tu się pisze. Pomalować farbą?Okleina do boków wygląda tak, i jak sobie wyobrażasz pomalowanie farbą w stosunku do wyglądu z u życiem okleiny.A to jest okleina stosowana do oklejania frontów meblowych. Link do komentarza
wilhelmsztajn Napisano 8 września 2014 Autor Udostępnij #7 Napisano 8 września 2014 dokładnie o ranty mi chodziło.póki co ani w castoramie ani w praktikerze nie znalazłem szerszej niż jedna grubość płyty.szafki mam z dwóch płyt złączone i pewnie znalezienie okleiny o szerokości dwóch płyt nie będzie takie proste... Cytat Widzę, że Ty nawet wyobrażenia nie masz o ty o czym tu się pisze. Pomalować farbą?Okleina do boków wygląda tak, i jak sobie wyobrażasz pomalowanie farbą w stosunku do wyglądu z u życiem okleiny.A to jest okleina stosowana do oklejania frontów meblowych. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się