schranz21 Napisano 18 sierpnia 2014 #1 Napisano 18 sierpnia 2014 witamile kosztuje wykonanie za metr takiej półki jak w załączniku? wymiary okolo 90 cm szerokosci. bardzo mi to potrzebne. dziekuje za pomoc
demo Napisano 18 sierpnia 2014 #2 Napisano 18 sierpnia 2014 Przy tej rozpiętości, wieszaki są zbędne. Bo to chyba dekoracja pod oświetlenie.
schranz21 Napisano 19 sierpnia 2014 Autor #3 Napisano 19 sierpnia 2014 Cytat Przy tej rozpiętości, wieszaki są zbędne. Bo to chyba dekoracja pod oświetlenie. dokładnie tak, jest to półka pod oświetlenie. Tak jak mówisz bez wieszaków ? ile mniej więcej by za metr takiej półki sobie liczyli?
Gość stach Napisano 19 sierpnia 2014 #4 Napisano 19 sierpnia 2014 Cytat ile mniej więcej by za metr takiej półki sobie liczyli? To też zależy od ilości metrów tej półki, czy dookoła pomieszczenia, czy tylko jakiś kawałek , czy krawędzie mają być proste, czy faliste (w stosunku do ściany)...Piszesz o szerokości 90 cm, na rysunku jest 40 cm Jest przy tym trochę zabawy...
schranz21 Napisano 20 sierpnia 2014 Autor #5 Napisano 20 sierpnia 2014 (edytowany) Cytat To też zależy od ilości metrów tej półki, czy dookoła pomieszczenia, czy tylko jakiś kawałek , czy krawędzie mają być proste, czy faliste (w stosunku do ściany)...Piszesz o szerokości 90 cm, na rysunku jest 40 cm Jest przy tym trochę zabawy... to nie jest mój szkic półki, znalazlem go w necie dlatego wymiary sa inne jest to tak jak pisałeś półka bez wieszaka, bez fali. uwolniłem ducha artysty w paincie i naszkicowalem pomieszczenie i rzut półek z boku, mam nadzieje ze odczytacie co mam na myśli półka przy ścianie ma być w kształcie litery "L" 45cm, a na środku pomieszczeniia w kształcie "T". jaka moze byc cena? bardzo mi pomożecie Edytowano 20 sierpnia 2014 przez schranz21 (zobacz historię edycji)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się