Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Żenada to Ty jesteś. Natomiast ja jestem elektrykiem i chcę wiedzieć co TY uważasz za bzdury. Ale widzę, że mielić ozorem potrafisz, tyle że jak przychodzi do konkretów to śliny brakuje. Czyli jesteś takim elektrykiem jak z koziej doopy trąba.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Alek: To w takim razie po co te twoje puste komentarze, po to aby sobie licznik postów nabić? Żenada! -
A kto Ci opowiadał bajki że nie wydobywamy??? W Wigilię bajdy prawisz? Wpadnij do mnie, mam jeszcze z pół tony, taki właśnie z lat 80-tych. Oddam Ci darmo abyś się nacieszył. Zima nadciąga, to go pokruszysz i oblodzoną dróżkę posypiesz, bo do palenia on się nie nadawał i nie nadaje.
-
Prawdziwy fachowiec nie przychodzi tu się uczyć, bo uczył się w szkole. A Twoje krytyki laikowi w niczym nie pomagają. Mędrkować każdy potrafi, nawet przedszkolak, tyle że z tego nic nie wynika.
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Alek: Prawdziwy fachowiec profesjonalista dostrzeże te bzdury oi nie trzeba mu konkretnie tych bzdetów pokazywać a laikowi to po co? przecież mając odrobine rozumu nie będzie sam robił instalacji.
-
-
Popularne tematy