Pomocnik Napisano 20 lutego 2014 #1 Napisano 20 lutego 2014 Po 5 latach użytkowania urządzeń z hydromasażem mam jedną konkluzję – używamy ich rzadko (głównie w weekendy albo rzadziej), nie wykorzystując większości funkcji i rozwiązań technicznych. Niektórzy ludzie nie wiedzą, że wanna z hydromasażem służy tylko do... hydromasażu - mówi Tomasz, członek Klubu Budujących Dom. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/wellness/a/14894-wanna-z-hydromasazem-sluzy-tylko-do-hydromasazu
Gość v Napisano 20 lutego 2014 #2 Napisano 20 lutego 2014 W moim wypadku jest odwrotnie ... dysze natryskowe mam w 2 łazienkach i używam ich przy każdym prysznicu ... teraz nei wyobrażam sobie prysznica bez nich ...
Gość domo Napisano 21 lutego 2014 #3 Napisano 21 lutego 2014 podobnie jak ty rzadko używam dysz pod prysznicem (może 2 razy na m-c)wannę mam "normalną"- ale nie o tym chciałem napisać. Po 3 latach mieszkania doszedłem do wniosku że w domach z rozwinięta armaturą (bicze, masujące wanny, lodówki z kostkarkami itp. koniecznie należy montować na wejściu ogólny filtr oczyszczający wodę z wapnia i żelaza (ja mam bardziej kłopot z żelazem). Żałuje, że przy wykonywaniu dość rozwiniętego przyłącza wodnego o tym nie pomyślałem. Ciągłe mycie armatury czyszczenie mini filtrów z czarnych osadów powoduje czas na refleksje. Jak już budujecie i wyposażacie (i macie miejsce w kotłowni)pomyślcie o stacji filtrów koszt około 3000-5000 zł, a zero kłopotów z uszkodzonymi, zapchanymi i brzydkimi urządzeniami sanitarnymi (mniejsze zużycie detergentów w pralce i zmywarce).
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się