Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
To wpisuję Cię wstępnie - jakby wypadł ostatecznie ten ostatni weekend, to będziemy negocjować
-
Hej!!! Mi pasuje 13-14 lub 20-21 września. Ostatni weekend jeszcze niepewny, bo mam zaplanowaną integrację z pracownikami, ale to jeszcze nie na 100% Ale jak tamte terminy to ja z Małżem chętnie 😜
-
My jak zawsze na tak juuuuupiiiii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Hej Jakoś się nie złożyło, żeby spotkać się w czerwcu, ale nic traconego, ponieważ możemy spotkać się przecież w drugiej połowie września Wszyscy będą po-wakacyjnie wypoczęci i z nowym zapasem energii ... którą trzeba podzielić się z przyjaciółmi Co Wy na to? Ja jestem na tak, Colibeer jest na tak i Redakcja jest na tak .... to już mamy przynajmniej 6 osób, a potrzebujemy do organizacji spotkania minimum 15 Oczywiście im więcej, tym lepiej Tak więc jest zagadka .... czy chcecie się spotkać w drugiej połowie września? Ważne - w miejscu innym, niż przez ostatnie 2 lata. Może macie propozycje jakieś swoje, ale Colibeer też zapyta w poprzednich miejscówkach w swojej okolicy, czy zechcą nas przyjąć Może powrót do Czerwonego Młyna? Pięknie tam było Proszę o przekazanie innym naszym przyjaciołom spotkań ... żeby zajrzeli i się wypowiedzieli. Mam część kontaktów i wieczorem postaram się wysłać sms, ale będę wdzięczna za rozesłanie dobrej nowiny w świat Będę uzupełniać listę - będzie wiadomo, jakie jest zainteresowanie 1 Redakcja z (najpewniej) Olkiem 2. Colibeer z (najpewniej) połowicą własną osobistą 3. Daga z Dragonem 4. Ewiq + Adiq
-
-
Popularne tematy