Skocz do zawartości

Historia edycji

Marcel-Szpak

Marcel-Szpak

14 godzin temu, mhtyl napisał:

Długo to zajęło Szanownemu Expertowi ustalenie że produkt jest w ofercie. Uważam, że nie jest to profesjonalne podejście do sprawy, zważając że expert Snieżki był i zaglądał w ten temat już kilka dni temu a dokładnie 31.07.14.

Dla mnie nie ma problemu. Jest reakcja. Wiadomo, że marketingiem internetowym zajmuje się osoba od marketingu, a nie doradca techniczny. 
W każdym razie u mnie wygląda to tak, że dostępność towaru jest trudna, nie mogę kupić próbki, żeby sprawdzić jak się zachowa, a kupno w ciemno x worków, nie wiem czy chcę ryzykować.

Rozważam aktualnie Knauf Fill & Finish Light (dawniej Sheetrock). Podobne do Super Finish, ale warstwa może być grubsza. Też 95% mineralny, co dla mnie jest ważne.

Pozdr.,

M.

Marcel-Szpak

Marcel-Szpak

14 godzin temu, mhtyl napisał:

Długo to zajęło Szanownemu Expertowi ustalenie że produkt jest w ofercie. Uważam, że nie jest to profesjonalne podejście do sprawy, zważając że expert Snieżki był i zaglądał w ten temat już kilka dni temu a dokładnie 31.07.14.

Dla mnie nie ma problemu. Jest reakcja. Wiadomo, że marketingiem internetowym nie zajmuje się osoba od marketingu, a nie doradca techniczny. 
W każdym razie u mnie wygląda to tak, że dostępność towaru jest trudna, nie mogę kupić próbki, żeby sprawdzić jak się zachowa, a kupno w ciemno x worków, nie wiem czy chcę ryzykować.

Rozważam aktualnie Knauf Fill & Finish Light (dawniej Sheetrock). Podobne do Super Finish, ale warstwa może być grubsza. Też 95% mineralny, co dla mnie jest ważne.

Pozdr.,

M.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...