volante Napisano 1 września 2013 #1 Napisano 1 września 2013 Mam pytanie ponieważ kolega nagrał robotę w bloku malowanie pokoju 16m2 dwukrotnie 2 kolory akryl. Do tego musieliśmy pomalować 3 regały i 2 szafki regały malowane były na 2 razy jedna szafka na raz i najmniejsza również na 2 razy. Muszę to wycenić a szczerze mówiąc już dawno nie malowałem od 2 lat zajmuje się czym innym i nie wiem jakie są aktualne ceny za m2 i jak policzyć malowanie tych mebli jeżeli to pomoże to województwo wielkopolskie okolice Piły.
anna_j_75 Napisano 23 listopada 2013 #2 Napisano 23 listopada 2013 chyba najprościej zastosować się do wzoru:(koszty poniesione+koszty pracy)x110% Nie wiele więcej trzeba chyba, do rozsądnej wyceny, chociaż na naszym rynku jest bardzo różnie. Sama z męzem robiłam większość rzeczy w naszym mieszkaniu (wykończenia), ale teraz przymierzamy się do domu i może być już różnie
brudny Napisano 4 maja 2024 #4 Napisano 4 maja 2024 Kiedy chcesz wiatę to wtedy przy dwustanowiskowej wołają coś koło 5000 złotych.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się