Forest1989 Napisano 10 lipca 2013 #1 Napisano 10 lipca 2013 Witam, potrzebuje kupić AGD do kuchni nie pod zabudowę... i tu pojawia się dylemat, gdyż chciałbym aby cały sprzęt był jednego producenta i jednego koloru... chodzi mi o kolor inox, szary. Czy jest to w ogole osiągalne?Dziś byłem koło mnie w sklepie Media Expert i gość powiedział, że małe prawdopodobieństwo jest, żeby kupić wszystko tego samego producenta i tego samego koloru. Potrzebuje do swojej kuchni:Lodówko - zamrażarkę 70 cmZmywarke - 60 cmkuchenke gazową z piecykiem - 60 cmOkap - 60 cmMikrofalówkaKtoś, może coś doradzić pomóc?? Lub czy estetycznie wygląda bez zabudowy każdy sprzęt innego producenta ale kolor chodź podobny??Będe wdzięczny za wszelką pomoc.Pozdrawiam!/Piotr
stokrotka.35 Napisano 10 lipca 2013 #2 Napisano 10 lipca 2013 Poszukaj tutaj ...http://www.euro.com.pl/Ja kupowałam u nich przez internet troche sprzętu i jestem zadowolona.Na spokojnie możesz sobie pooglądać interesujące Cię modele
MagiaPlytek Napisano 16 lipca 2013 #3 Napisano 16 lipca 2013 Wszystko zrozumiałem,tylko napisz koniecznie jaki budżet możesz przeznaczyć na ten cel,na zakup poszczególnych sprzętów i wtedy chętnie pomogę podczas jego wyboru.
Forest1989 Napisano 18 lipca 2013 Autor #4 Napisano 18 lipca 2013 Sprzęt wybrany czy może ktoś powiedzięć czy to dobry wybór itd??Kuchenka gaz - elektryczna: Amica 614GCE3.43ZPTSYA(XL) ECOPralka: Samsung WF70F5E4W2W lub Hotpoint Ariston WMD 823B EULodówka: Hotpoint Ariston EBGH 20223TZmywarka: Hotpoint Ariston LFF7 8H14XOkap: nie ustalono - ale pewnie coś amica
stokrotka.35 Napisano 18 lipca 2013 #5 Napisano 18 lipca 2013 Co do AMICA, mam mieszane uczuciaHotpoint Ariston = moja ulubiona markaSamsung - taki sobie
boska.n Napisano 14 sierpnia 2013 #6 Napisano 14 sierpnia 2013 Ja mam sprzęt Whirlpoola i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam bo działa bez zarzutu już dobrych kilka lat.
meggy Napisano 25 sierpnia 2013 #7 Napisano 25 sierpnia 2013 Ja tam mam lodówkę, piekarnik, kuchenkę, mikrofalę inox Whirlpoola i specjalnie się nie namęczyłam, by wszystko skompletować i dograć ze sobą. A sprzedawcy ze sklepów już tacy są;).
8marek8 Napisano 27 sierpnia 2013 #8 Napisano 27 sierpnia 2013 Ja mam lodówkę i okap z Amici i nie narzekam. Myślę, że najważniejszy jest równy kolor a to, że wybierzesz z różnych marek to moim zdaniem nie ma znaczenia. Udanych zakupów!
Oknobyt Napisano 27 sierpnia 2013 #9 Napisano 27 sierpnia 2013 No szczerze mówiąc to ja wybrałbym nieco inny sprzęt AGD do zabudowy. Sam posiadam większość firmy Electrolux i jestem bardzo zadowolony,jakościowo prezentuje się o wiele lepiej niż Amica.
meggy Napisano 31 sierpnia 2013 #10 Napisano 31 sierpnia 2013 Każdy tak naprawdę poleca to, co mu się dobrze sprawdza, fajnie, że oprócz krytyki i narzekania zdarzają się pozytywne opinie:)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się