Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja korzystałam z programu ze strony uprawnienia-budowlane.com i jestem bardzo zadowolona
-
Przez podczytywacz · Napisano
Możesz prosić... Jeszcze "zaśmiecę" małym szkicem CAŁEJ, WIELKIEJ INSTALACJI... Ewentualnie przedłuż nitkę ciepłej wody do WC, jak zdecydujesz się na bidetkę z podmywaniem ciepłą wodą... Ot - i wszystko Po co zabawa w rozdzielacze? Dywagacje o różnicach ciśnień w poszczególnych odbiornikach? Oprócz tego, że będziesz czuł się bohaterem domu, nic lepszego w Twoim lokalu nie wycudujesz Jeśli masz w pomieszczeniu gospodarczym pralkę i odpływ do kanalizacji, możesz przeciągnąć tą ścianą g/k nitkę zimnej wody... -
Ale to nie moja wina...
-
Przez podczytywacz · Napisano
Ale Ty wiesz doskonale CO TO JEST WENTYLACJA, wiesz PO CO ONA JEST, wiesz jak zadziałać, coby DZIAŁAŁA... Dla większości użytkowników mieszkań WENTYLACJA = KRATKA w łazience, czy kuchni Wieje zimnem - zakleić... Oczywiście... nawet z korzyścią dla przepływu powietrza przez powiększenie powierzchni otworu pod drzwiami... Futrynę - również Wystarczy podciąć obie "nogi", dołożyć drewniane elementy, udające cokoły, zabezpieczyć przed wodą! -
A jak kupisz drzwi z podcięciem wykonanym fabrycznie, to nie spuchną. Przecież te drzwi można uratować, wystarczy delikatnie szerzej podciąć te drzwi jeszcze raz i je zabezpieczyć lakierem.
-
-
Popularne tematy