Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
skoro lokale usługowe to to są piony wentylacyjne - zapewneU4 i U5 pod handelek (kulinarne - nie sądzę, chyba, że małe), U6 intrygujący, bo malutki jak dla lokalu, czyli jakiś orzeszek, dziupla typu totalizator sportowy skoro nad tobą jest jeszcze jedna kondygnacja to jesteś po bezpiecznej stronie - wentylatory mogą słyszeć goście z piętra wyżej, Ty raczej nie; szumy przepływu - bardzo wątpliwe; dla mnie niesmaku nie ma, Deweloper odpowiada stritce na pytania, lekko pasywnie, ale się nie za bardzo dziwię, kup teraz mieszkanie w rozsądnej lokalizacji be usług na parterze, problem mogą mieć mieszkańcy bezpośrednio nad lokalem usługowym oraz ci pod dachem, no chyba, że to dyskont, pierdonka czy inne użyteczne miejsce zaopatrzenia klientów, pipczące cofające dostawczaki są lepsze od budzika, ale budzą wcześniej
-
czyli masz tak Autorze jak na obrazki żadne tam usztywnienia i podciągi
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Mariusz: Potrzebuję farbę emulsyjną akustyczną , proszę o pomoc -
W ostatnich latach coraz większą uwagę zwraca się na komfort akustyczny w pomieszczeniach. Dotyczy to zarówno przestrzeni mieszkalnych, jak i biurowych czy publicznych. Jednym z nowoczesnych rozwiązań, które zyskują na popularności, są farby do renowacji akustycznej. Czym są, jak działają i w jakich sytuacjach warto je zastosować? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budownictwob2b.pl/wykanczanie/baza-wiedzy/chemia-budowlana/56384-farby-do-renowacji-akustycznej-jak-dzialaja-i-kiedy-warto-je-zastosowac
-
Przez arkadiuszd · Napisano
Cześć, remontuję salon i zastanawiam się nad dodatkami, które ocieplą przestrzeń. Mam sporo drewna (belki + podłoga) i nie chcę, żeby wnętrze było zbyt „ciężkie”, ale jednocześnie zależy mi na przytulnym efekcie. Myślałem o naturalnej skórze owczej jako narzucie na fotel albo dywanie przy kanapie. Zauważyłem, że coraz częściej pojawia się to rozwiązanie w aranżacjach w stylu skandynawskim i japandi. Zastanawiam się: Czy taka skóra dobrze sprawdzi się przy ogrzewaniu podłogowym? Lepiej iść w jasny odcień czy coś bardziej kremowego? Czy to faktycznie trwałe rozwiązanie przy dzieciach? Dla przykładu chodzi mi o coś w tym stylu: https://skinandslippers.pl/skory-owcze-naturalne-dekoracyjne Chętnie posłucham opinii osób, które mają u siebie takie rozwiązanie.
-
-
Popularne tematy