Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dotarły panele podłogowe ... piękne są 🙂 Winylowe na pióro-wpust, ze zintegrowanym podkładem 🙂 Takie chciałam. Ciemniejsze niż jasno szare ściany, żeby zachować kontrast 🙂 Te panele pod spodem ten podkład mają taki ... hmmm, gumowany. Tak się zastanawiam, czy pierdzielnąć je miejscowo punktami na mamuta do podłoża Pewnie nie ma takiej konieczności, ale będą dylatacje pod ścianami i nie chciałabym, żeby panele mi się przemieszczały ... więc chyba "chwycimy" je w kilku punkcikach na tego mamuta, niech już jest pewne Nadmienię, że panele grubości 6,5 mm i będą kładzione na istniejące płytki podłogowe
-
Zgodnie z założeniami, przez chmury przebija się tyle światła, ze panele generują już ponad 0,9 kW, a więc nie jest źle. Przeszliśmy na normalny reżim używania i zużywania energii. Powoli bo powoli, ale w baterii jest coraz więcej.
-
Ciągle największym problemem jest brak aplikacji, która wskazywałaby prostą drogę do banku.
-
Przez BudujŚwiadomie · Napisano
Cześć wszystkim, Ciekawi mnie jakie napotkaliście największe trudności w procesie budowy domu? Napiszcie proszę co Wam sprawiło największą trudność przed rozpoczęciem lub w trakcie i jak sobie z tym poradziliście -
Dzisiaj jest buro i ponuro. Produkcja z paneli rzadko przekracza 0,3 kW. W domu zapanował reżim oszczędnościowy, tym niemniej wciąż funkcjonujemy na off grid-zie, czyli odłączeni od sieci elektroenergetycznej. Dwudziesty dzień. Liczę, że słońce chociaż z godzinę później poświeci...
-
-
Popularne tematy