Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez beez18112143 · Napisano
„Wow, to już niesamowita podróż i opisujesz to wszystko tak świetnie, że miałem wrażenie, jakbym śledził każdy Twój krok! Budowa wymarzonego domu od zera, ze wszystkimi wzlotami i upadkami, naprawdę pokazuje Twoje zaangażowanie. Ogromny szacunek także za własny projekt doświadczenie w budownictwie musiało sprawić, że ten moment był jeszcze bardziej satysfakcjonujący. A kuchnia marzeń Twojej żony? Całkowicie ją rozumiem 😄 -
Przez beez18112143 · Napisano
„Jeśli masz do dyspozycji dużo przestrzeni, możesz postawić na ciepły, warstwowy wygląd duży drewniany stół, zróżnicowane siedziska (na przykład miękkie, tapicerowane krzesła) oraz ścianę z ozdobami, jak obrazy lub wiszące półki. Duża lampa wisząca nad środkiem pięknie wszystko spina w całość -
Wstrzyknąć do dużej strzykawki, najlepiej weterynaryjnej, a na strzykawkę zamiast igły założyć wężyk odpowiedniej długości.
-
Mam duży problem a mianowicie muszę wypełnić otwór w suficie o głębokości ok 25-20 cm kotwą chemiczną najszczelniej jak się da. Aplikacja może odbyć się od dołu do góry...inaczej sie nie da. Dzióbek do aplikacji ma dlugość 10-15 cm czyli zostanie pusta przestrzeń 10-15 cm .Jak to zrobić wg Was, żeby wcisnąć tę masę najdalej jak się da, najlepiej do samego końca pod górę. Myślałem, żeby jakimś kołkiem tam to wcinąć ale możnaby jakoś ten "dzióbek " przedłużyć ....? To taka nietypowa sytuacja, co radzicie ?Jakies pomysły ? Drugie pytanie - czy znacie jakaś kotwę chemiczną dedykowaną do sufitów , dachów ? właśnie z dłuższym "dzióbkiem" do aplikacji? Czy wystarczy zwykła z marketu budowlanego? Aczkolwiek patrzyłem tam to bieda straszna o doradztwie nie wspominam, bo co jeden sprzedawca to lepsze "porady" daje ...
-
PS. Z elektryki mogę podpowiadać.
-
-
Popularne tematy