yandex Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #1 Napisano 20 czerwca 2011 WitamMoi rodzice budują dom Ambrozja 2. Są na etapie wykańczania domu.W tej chwili zdecydowali się na płytki do małej łazienki Genezo z paradyża.Sprzedawca zrobił nam projekt:Łazienka Ambrozja 2Czy coś jeszcze można tam zmienić, biorąc pod uwagę że łazienka jest dość mała 190x210 bodajże.Będę wdzięczny za odpowiedzi. Link do komentarza
ashantess Napisano 20 czerwca 2011 Udostępnij #2 Napisano 20 czerwca 2011 Ale to tylko moje zdanie :PJa bym tam nie trzymała pralki, jeśli nie byłoby takiej potrzeby.Wielkościowo widzę łazienka jak moja i powiem szczerze nie widziałabym u siebie pralki w środku Ale to już zależy od indywidualnego widzi-mi-się Link do komentarza
prospektinwestycje Napisano 22 czerwca 2011 Udostępnij #3 Napisano 22 czerwca 2011 Raczej musi zostać. Łazienka ogólnie fajna i stylowa. Ale o szafkach zapomnij niestety. Jedyne miejsce to to w którym pralka stoi. Pozdrawiam. Link do komentarza
2hd Napisano 22 czerwca 2011 Udostępnij #4 Napisano 22 czerwca 2011 Chyba mogę się zgodzić,a tak poza tym to nie uważam aby te szafki były aż takie niezbędne,pralka to już zupełnie inna rozmowa. A sama łazienka bardzo fajna i stylowa. Link do komentarza
ashantess Napisano 22 czerwca 2011 Udostępnij #5 Napisano 22 czerwca 2011 Ja tylko mówię, że nie musi być w łazience - pralka znaczy się. Ja mam w kotłowni, bo nie mam pieca.W łazience mam więcej miejsca, które i tak mi ograniczył komin^^ (Bo ja mam komin w łazience, taki ból).Ja tylko mówię, że nie musi być w łazience - pralka znaczy się. Ja mam w kotłowni, bo nie mam pieca.W łazience mam więcej miejsca, które i tak mi ograniczył komin^^ (Bo ja mam komin w łazience, taki ból). Link do komentarza
yandex Napisano 28 czerwca 2011 Autor Udostępnij #6 Napisano 28 czerwca 2011 No zobaczymy jak to będzie. Łazienka dzisiaj będzie fugowana. Trochę na glazurniku się zawiodłem ale ogólnie efekt jest świetny.fotki za 2-3 dni wkleję oraz na blogu większa ilość. Link do komentarza
Eurolazienki Napisano 6 lipca 2011 Udostępnij #7 Napisano 6 lipca 2011 Witam Wszystkich. Jeżeli chodzi o pralkę,to moim zdaniem także jest ona zbędna w łazience,chyba że już naprawdę nie ma miejsca na to aby postawić ja gdzie indziej. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się