bogdanbogdan Napisano 6 czerwca 2011 #1 Napisano 6 czerwca 2011 (edytowany) Witam wszystkich. Więc od wielu lat zamieszkuję w malutkim pokoiku, którego wystrój nie zmienił się od niepamiętnych czasów, ostatnio zaczęło mnie to trochę drażnić i postanowiłem cokolwiek zmienić. Mam pewne wizję, ale nie do końca konkretne i właśnie dlatego trafiłem na to forum, żeby zaczerpnąć opinii ekspertów. Chciałbym, abyście podpowiedzieli mi jak rozmieścić meble, które mam obecnie, żeby było jakoś fajniej, może proponujecie coś wywalić, coś dokupić każda rada będzie dla mnie cenna, dodatkowo jeszcze może macie pomysł jak ukryć/upiększyć kaloryfer, który w chwili obecnej jest "ni w dupę ni w oko" na środku pokoju, jakie proponujecie kolory ścian no i wszelkie wasze uwagi. Pozdrawiam i dołączam zdjęcia poniżej w załączniku jest taki prowizoryczny plan pokoju. bez_tytu_u.bmp bez_tytu_u.bmp Edytowano 6 czerwca 2011 przez bogdanbogdan (zobacz historię edycji)
basia k. Napisano 15 czerwca 2011 #2 Napisano 15 czerwca 2011 Wystrój jest zawsze sprawą indywidualną. Zależy od gustu. Jeśli chcesz mieć gotowca to zatrudnij specjalistę od wystroju. Niezależnie od tego musisz1. Zastanowić się jakie lubisz kolory i z jakimi dobrze się czujesz.2. Przejrzeć rzeczy i wybrać te, które zostawisz, a które wyrzucisz.3. Zastanowić się jakie meble i sprzęty są Ci naprawdę potrzebne. To na początek. Powodzenia.
malwina24 Napisano 15 czerwca 2011 #3 Napisano 15 czerwca 2011 zgadzam sie na sa początek kolory.. zakup farby = wałka i własnoręczne pomalowanie nie kosztuje aż tak dużo ;)a co do mebli to zależy ile masz kasy i ile umiesz zrobić sam...i np narzuta na łóżko obraz na ścianie itp czyli moc dodatków
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się