wizak Napisano 28 kwietnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 28 kwietnia 2011 Witam Was bardzo serdecznie,Proszę o pomoc, mam parę prostych pytań.Łazienka, hmm. Przypuśćmy, że wybudowałem sobie dom. Nie ważne jakie wymiary ma łaznieka, podzielmy ją na 3 grupy: mała, średnia, wielka. Wiadomo w każdej musi być podstawowo umywalka, kibelek, prysznic lub wanna, lusterko, szafka na badziewia. Proszę o rozważenie tych przypadków oraz podanie mniej więcej rzeczywistej ceny, ale tu jest właśnie najważniejsze: proszę o podanie cen w dwóch kategoriach: gdy zrobią to pracownicy z ekipą i zamówią swoje meble do łazienki ( oczywiście jakiś % sobie odciągną ) oraz, gdy sam sobie wyremontuję łazienkę, pozamawiam meble etc.Znasz się trochę na tym ?? Dla Ciebie napisać parę słów to nie dużo, a mi dużo pomoże.Robię referat na fizykę, chcę się dostać do wymarzonej szkoły i w wielu działach na tym forum, robię posty. Jak referat onieśmieli moją panią od fizyki, to dostanę 6 na koniec roku. Dziękuję za każdą odpowiedź, trzymajcie się !! z poważaniemWizak Link do komentarza
dzempel Napisano 29 kwietnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 29 kwietnia 2011 a co ma do tego fizyka ? Link do komentarza
racer Napisano 29 kwietnia 2011 Udostępnij #3 Napisano 29 kwietnia 2011 (edytowany) Na maksa nie wiem o so chosi..... Edytowano 29 kwietnia 2011 przez racer (zobacz historię edycji) Link do komentarza
dzempel Napisano 29 kwietnia 2011 Udostępnij #4 Napisano 29 kwietnia 2011 moze trzeba obliczyć z której łazienki najszybciej odpadną kafelki biorąc pod uwagę wilgotność kubaturę i kolor Link do komentarza
dzempel Napisano 29 kwietnia 2011 Udostępnij #5 Napisano 29 kwietnia 2011 teraz to już zakręciliśmy temat na maxa Link do komentarza
Jani_63 Napisano 29 kwietnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 29 kwietnia 2011 Cytat a co ma do tego fizyka ? Jak to co?Pani z fizyki remontuje łazienkę i trzeba obliczyć ile m2 kafli, i ile litrów farby trzeba dostarczyć pd wskazany adres żeby otrzymać 6 na koniec roku Przy okazji klepnie zadanie z ekonomi i rozwoju przedsiębiorczości, czy zainwestowane środki zwrócą się w przyszłości w postaci profitów wynikających z ukończenia lepszej szkoły Link do komentarza
dzempel Napisano 29 kwietnia 2011 Udostępnij #7 Napisano 29 kwietnia 2011 zaraz nam pewniakiem wyjaśni założyciel wątku Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się