orangi Napisano 22 stycznia 2006 #1 Napisano 22 stycznia 2006 Mam do wyboru takie firmy jak SPARTHERM,BRUNNER,AUSTRO FLAM który wybrać
Tomiko Napisano 15 listopada 2011 #2 Napisano 15 listopada 2011 Cytat Mam do wyboru takie firmy jak SPARTHERM,BRUNNER,AUSTRO FLAM który wybrać Zdecydowanie nie Spartherm, po 3 latach może ci sie przydarzyć coś takiego, jak na załączonym zdjęciu. Odradzam Spartherm
Skoczek Napisano 18 listopada 2011 #3 Napisano 18 listopada 2011 Sam mam wkład firmy Brunner od paru ładnych lat - zero kłopotów czy problemu. Reasumując polecam .
wolfik36 Napisano 18 listopada 2011 #4 Napisano 18 listopada 2011 to zależy ile chcesz wydać kasy ? czy z płaszczem wodnym ?czy tylko dla gości jako element dekoracyjnyNapisz coś więcej - jakie masz oczekiwania?
Gość adiqq Napisano 19 listopada 2011 #5 Napisano 19 listopada 2011 Cytat Mam do wyboru takie firmy jak SPARTHERM,BRUNNER,AUSTRO FLAM który wybrać proponuję zerknąć na datę pierwszego posta, a potem udzielać rad
Tanie-Grzanie Napisano 7 grudnia 2011 #7 Napisano 7 grudnia 2011 Najlepiej byłoby podać szczegóły i określić budżet jaki posiadasz na ten cel. Dobre firmy to SPARTHERM oraz BRUNNER i mogę je polecić.
pumpaluna Napisano 30 stycznia 2012 #8 Napisano 30 stycznia 2012 Planujemy kominek czysto rekreacyjny, umiejscowiony w rogu, do zwykłej obudowy. Na wkład jesteśmy w stanie przeznaczyć tak ok 2,5tys. Czy możecie polecić coś sprawdzonego z niższej półki cenowej? Może być z 1 lub 2 szybami. Czy warto kupić na kratki.pl czy szukać jakiejś innej firmy? Na miejscu mam do wyboru towar z kratek i uniflam
wolfik36 Napisano 30 stycznia 2012 #9 Napisano 30 stycznia 2012 Cytat Planujemy kominek czysto rekreacyjny, umiejscowiony w rogu, do zwykłej obudowy. Na wkład jesteśmy w stanie przeznaczyć tak ok 2,5tys. Czy możecie polecić coś sprawdzonego z niższej półki cenowej? Może być z 1 lub 2 szybami. Czy warto kupić na kratki.pl czy szukać jakiejś innej firmy? Na miejscu mam do wyboru towar z kratek i uniflam Po co wydawać pieniążki - skoro ma to być element dekoracyjny ? Szkoda zachodu. Ja mam wkład z kratki.pl i używam go pełną parą razem z DGP - po to jest w domu. Od 1 10. 2011 koszt ogrzewania z ciepłą wodą wyniósł mnie 400 zł - warto przemyśleć taką decyzję i w to miejsce zabudować ścianę kamieniem Stegu Charactere.Pozdrowionka
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się