Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
A Ty nie znasz cen energii? Przecież pisze głupoty, że aż strach. 495 zł za 1050 kWh????? Gdzie są takie ceny? Chyba dla szejka w Katarze, ale nie w Polandii. PS. Wczoraj pytałem AI o pewne dane techniczne to mi takie smęty wsadziła, że ją wyśmiałem. W zamian pokornie przepraszała w japońskim stylu, chwaliła mnie, że ktoś (znaczy ja) pilnuje prawdy i sadziła podobne pierdoły przez cały wieczór. I cóz mi z tego, skoro gdybym ją posłuchał to wyszedłbym na głupka.
-
Dzięki za rady, chłopaki .... trochę poczytałam o pralko-suszarkach, zapytałam też AI o realne koszty. Z tego, co wyliczyła, to nie ma jakiegoś super dramatu Zweryfikuje ktoś, czy dobrze wyliczyła? Bo jeśli to jest około 50 zł miesięcznie więcej, to jest to spokojnie do udźwignięcia Piorę 1-2 razy w tygodniu Jestem alergikiem i cierpię na AZS, więc używam tylko środków piorących dla dzieci. Raczej pozbawione są nadmiaru chemikaliów, nie byłoby więc tak źle chyba
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Dociekliwy: W takim razie - kocioł o mocy adekwatnej do potrzeb CO i dodatkowo zasobnik CWU. Poza tym - prysznic bierzemy 2x dziennie. -
Mam w domciu całkiem niezły detektor jakości powietrza, w tym TVOC, dokładnie w tym pomieszczeniu gdzie stoi suszarka i nie potwierdzam. Tak więc nacisk na słowo mogą, ale najczęściej w stopniu niezauważalnym.
-
-
Popularne tematy