Sepro Napisano 22 czerwca 2010 #1 Napisano 22 czerwca 2010 Jak się zabrać za planowanie i robotę, żeby osiągnąć taki efekt:
stokrotka.35 Napisano 22 czerwca 2010 #2 Napisano 22 czerwca 2010 A nie jest trochę niebezpieczna taka wanna,wystarczyło by się poślizgnąć by wpaść do "doła" .....Albo na lekkim rauszu nie trafić stopą na twardy grunt ....Ale zapewne są też i zwolennicy takiego rozwiązania w łazience ...
ashantess Napisano 22 czerwca 2010 #3 Napisano 22 czerwca 2010 Tak konkretnie to chyba trzeba by to zaplanować podczas robienia podłogi już.Bo chyba nie na piętrze Ale czy taka wanna funkcjonalna bardzo? Ewentualnie podczas zmywania zawsze można wodę całą do niej dać jak się rozleje Taka... miska zbiorcza ^^
Humbak Napisano 23 czerwca 2010 #4 Napisano 23 czerwca 2010 Nie wiem czy to praktyczne, ale bajer jest z pewnością
Sepro Napisano 24 czerwca 2010 Autor #5 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat A nie jest trochę niebezpieczna taka wanna,wystarczyło by się poślizgnąć by wpaść do "doła" .... Cóż, wówczas ma się znajomy pogrzeb, albo wizytę na urazówce.
ashantess Napisano 24 czerwca 2010 #6 Napisano 24 czerwca 2010 Cytat Cóż, wówczas ma się znajomy pogrzeb, albo wizytę na urazówce. Ale przynajmniej będziesz czysty czy w kostnicy czy w szpitalu
Supersaxo Napisano 25 czerwca 2010 #7 Napisano 25 czerwca 2010 super jest taka wanna w podlodze (!) - niestety, wieksze lazienki mam tylko na pięterku .. ...
edwl Napisano 28 czerwca 2010 #9 Napisano 28 czerwca 2010 Cóż za widoki... Chociaż... Zależy kto sie kąpie
Konfi Napisano 7 lipca 2010 #10 Napisano 7 lipca 2010 Cytat Cóż za widoki... Chociaż... Zależy kto sie kąpie Oj, tak! Teściowej mógłbym nie przeżyć
Supersaxo Napisano 8 lipca 2010 #11 Napisano 8 lipca 2010 Cytat Oj, tak! Teściowej mógłbym nie przeżyć ja chyba tez nie...
dodi Napisano 8 lipca 2010 #12 Napisano 8 lipca 2010 Wanna boska, chcialam tez taka wanne moze mniej wpuszczona ale dalam ciala. Wlasnie dlatego ze nie powiedzialm o tym panu ktory projektowal nam dom, badz przy wylewaniu stropu. Niestety planowanie tego musi nastapic w chcwili wylewania stropu jezeli ma ona byc na pietrze jak na parterze to analogicznie. Wiem tylko tyle ze na pieterku latwiej zrobic cudo takie tak jak kanilize i rurki z woda. Styropian w miejsce wpuszczenia wanny i zalewamy. Pozniej wystarczy tylko wyciagnal styro. A nie jak u mnie kuc stop zel/beton=wycofanie z pomyslu. Planuj wieksze dziurki niz wymiar wanny-pozniej latwiej jest uzupelnic braki niz skuwac;P
Humbak Napisano 13 lipca 2010 #13 Napisano 13 lipca 2010 Tak, w gotowym domu ciężko coś takiego wydłubać. Chociaż na parterze bez piwnicy...
edwl Napisano 19 lipca 2010 #14 Napisano 19 lipca 2010 Tylko dobrze zaizolować trzeba. Bo woda może szybko tracić ciepełko
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się