Skocz do zawartości

Piecyk do wody - Ariston Fast - co sądzicie?

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich. Jestem na kupnie piecyka do łazienki i znalazłem fajną ofertę weekendową w sklepie niedaleko mnie. Chciałbym się dowiedzieć coś o modelu Ariston FAST CF 11 E - czy sa to dobre piecyki, czy są zawodne, jaka to firma? Osobiście nie kojarzę jej a po prostu cena mi odpowiada dlatego proszę o szybką odpowiedź
  • 3 tygodnie temu...
Napisano
Ariston to dobra firma,miałem z nimi do czynienia i póki co jestem zadowolony. A ile chcesz przeznaczyć na taki piecyk?
  • 2 miesiące temu...
Napisano
Witam
Trochę już czasu upłynęło od założenia tematu, ale dla dobra ogółu się wypowiem icon_smile.gif
Spotkałem sporo dobrych opinii na temat tej firmy, zwłaszcza, że jej urządzenia są dostępne w dosyć atrakcyjnych cenach. Należy tylko zwrócić uwagę na firmę od której kupujemy kocioł - najlepiej blisko swojego miejsca zamieszkania - żeby w przyszłości nie było problemu z serwisem. Pozdrawiam
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
To prawda,podczas zakupu takich urządzeń,a szczególnie podgrzewaczy,bardzo ważny jest okres i warunki jego serwisowania. Jeżeli coś się popsuje,wtedy nie masz ciepłej wody,a bez niej ani rusz.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...