Skocz do zawartości

Tu mnie olewają

Recommended Posts

Chciałabym wszystkich ostrzec przed robieniem zakupów w składzie budowlanym [nazwa firmy i adres usunięty przez moderatora]
Mają towar bardzo wątpliwej jakości, zamówione pustaki dosłownie rozpadały się w rękach (już nie mówiąc o tym, że 30% na palecie nie nadawało się w ogóle do użytku). Oczywiście winą obarczyli wykonawcę, że nie umie murować
Zawalają terminy, dużo obiecują a potem wszelkie roszczenia kwitują wzruszeniem ramion.
Jest naprawdę sporo w okolicy składów budowlanych, które są zorientowane na klienta, więc nie warto zawracać sobie głowy [nazwa formy usunięta].

Pozdrawiam,

Dołączam się do tego
W wielkim niepoważaniu mają klienta , handlują szajsem pozaklasowym pod nalepką jakości pierwszej w szczególności ceramiką [nazwa formy usunięta] to w rękach się rozpada i do niczego się nie nadaje. Gdy inwestor zadzwonił z reklamacją na towar to poprosili aby przyjechał a tam już czekała napisana w jego imieniu reklamacja do producenta a oni nadal uparli się na dostawę na teren budowy i każą przebierać towar :offtopic: w tym badziewiu nie ma co przebierać. Któregoś dnia nie zdążyłem odebrać fona a te gostki nie odłożyli słuchawki i na poczcie usłyszałem coś takiego cytat: " ten hu.... nie odbiera i nie wiadomo czy wieść czy nie wieść " chodziło o dostawę materiału - to poszanowanie klienta.
Co do materiałów jakie oferuję ten skład i [nazwa formy usunięta] to pod tym adresem http://picasaweb.google.pl/msbud1/Termoton możecie sobie obejrzeć ten syf.
Omijajcie z daleka
Cytat

A nie trzeba było reklamować natychmiast, jeszcze na paletach? W każdym razie przed murowaniem?

Na paletach?
Jedna 2 sztuki są do przyjęcia ale dowiedziałem się od pewnych osób że w fabryce nie ma praktycznie sortowania bo duże zapotrzebowanie mają na tereny powodziowe i pakują jak leci. Nie wiem co ale jak był pan z fabryki to powiedział że wszystkie normy spełniają i że wymieni wszystkie uszkodzone sztuki na nowe. Sam się zdziwił że tyle na jednej palecie jest szajsu. Ja w każdym bądz razie odradzam zakup tego czegoś.

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...