Skocz do zawartości

Sprzedam domenę www.robotybudowlane.biz.pl

Recommended Posts

Szanowni Państwo!
Jestem abonentem domeny www.robotybudowlane.biz.pl. Domena ta została zarejestrowana w: dropped.pl i jest opłacona do 2011-05-25 09:44:00. Jak dobrze wszyscy wiemy adres strony www jest bardzo ważnym elementem prowadzenia działalności i reklamowania swoich usług. Co mogę powiedzieć o adresie - treściwy, na temat, łatwy do zapamiętania - idealnie nadający się na adres firmy zajmującej się wykonywaniem robót budowlanych/remontów/prac wykończeniowych. Przebieg transakcji - istnieje wiele możliwości zabezpieczenia Państwa interesów w tej materii. Domena zarejestrowana w dropped.pl - wystarczy, że założą Państwo konto (zajmuje to kilka chwil) - po otrzymaniu umówionej kwoty na konto, dokonuję transferu wewnętrznego i wysyłam kod autoinfo - w kilka chwil domena będzie Państwa - do wykorzystania od razu. Mogę również wystawić domenę na allegro. Co do sposobu dokonania transakcji z pewnością dojdziemy do porozumienia. Jestem osobą fizyczną więc nie wystawiam faktur.
W celu uniknięcia nieporozumień napiszę od razu, iż negocjacje rozpocząć możemy od kwoty 500zł. W zależności od ilości chętnych zobaczymy co dalej.
Polecam - dobry, łatwo zapamiętywalny adres to duży plus dla rozwijającego się przedsiębiorstwa.
O kontakt proszę na poniższy adres email:
konrad.kozlowski@interia.pl

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...