bobu62 Napisano 22 maja 2010 #1 Napisano 22 maja 2010 Czy ktoś zainstalował videodomofon? jezeli tak to jaki?
Croc123 Napisano 22 maja 2010 #2 Napisano 22 maja 2010 Cytat Czy ktoś zainstalował videodomofon? jezeli tak to jaki? Tu cos mozesz poczytac,znalazlem :https://forum.budujemydom.pl/index.php?show...mp;#entry102351
stokrotka.35 Napisano 13 lutego 2011 #3 Napisano 13 lutego 2011 W domkach jednorodzinnych,gdzie działka jest najczęściej mała i odległośc od drzwi do bramy jest w zasięgu wzroku raczej nie montuje sie wideodomofonów.Sprawdza się to w "blokach" czy w dużych posiadłościach .....
Elżbieta Napisano 13 lutego 2011 #4 Napisano 13 lutego 2011 Cytat W domkach jednorodzinnych,gdzie działka jest najczęściej mała i odległośc od drzwi do bramy jest w zasięgu wzroku raczej nie montuje sie wideodomofonów.Sprawdza się to w "blokach" czy w dużych posiadłościach ..... BZDURAodległość od moich drzwi wejściowych do furtki niecałe 10 mnie wyobrażam sobie jak można funkcjonować bez wideodomofonupatrząc w monitor można podjąć decyzję czy otworzyć, czy udawać czy nie ma nas w domumożna spytać o co chodzi stojącemu przed furtkąnie trzeba będąc np. "w samych gaciach" lecieć do furtki przy mrozie minus 30mamy możliwość zwolnić rygiel elektrozaczepu furtki z domuja mam wideodomofon jakiś chiński za 700 zł kamerka i monitor LCD kolorkabel od monitora do kasety z kamerą i głośnikiem to zwykła skrętka komputerowa 8x0,5 mmdziała już trzy lata
acia Napisano 13 lutego 2011 #5 Napisano 13 lutego 2011 Cytat BZDURAodległość od moich drzwi wejściowych do furtki niecałe 10 mnie wyobrażam sobie jak można funkcjonować bez wideodomofonupatrząc w monitor można podjąć decyzję czy otworzyć, czy udawać czy nie ma nas w domumożna spytać o co chodzi stojącemu przed furtkąnie trzeba będąc np. "w samych gaciach" lecieć do furtki przy mrozie minus 30mamy możliwość zwolnić rygiel elektrozaczepu furtki z domuja mam wideodomofon jakiś chiński za 700 zł kamerka i monitor LCD kolorkabel od monitora do kasety z kamerą i głośnikiem to zwykła skrętka komputerowa 8x0,5 mmdziała już trzy lata Do zobaczenia kto stoi przy furtce starczy okno, a do otworzenia czy też pogadania zwykły domofon, ale każdy ma prawo do swego ja mam domofon bo uznałam, że wideodomofon jest mi zbędny, ale jeśli ktoś woli przez ekran to jego zbójnickie prawo, a jeśli chodzi o główny wątek to Elżbieta częściowo podała odpowiedź jeśliby tylko jeszcze nazwę firmy to byłoby super.
Elżbieta Napisano 13 lutego 2011 #6 Napisano 13 lutego 2011 no name kupiony na allegro trzy lata temu - jakiś chińczykmąż wymyślił, że można to podłączyć do TV, niestety mamy tylko obraz, nie możemy sobie pogadać ani otworzyć furtki pilotem telewizora - wymagało by to zmiany wideodomofonu
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się