ibiza_sunny Napisano 20 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 20 maja 2010 Chciałam podzielić się swoją opinią o sklepie internetowym, w którym zakupiłam ostatnio pościel. Bardzo szybko przeprowadzona transakcja i dobry kontakt. Ale, co najważniejsze, pościel wykonana z dobrego materiału w wykończenie precyzyjne. Myślałam, że kupując przez internet natknę się na jakiś bubel, ale bardzo mile się zdziwiłam. Polecam sklep EMERGREEN oferujący pościel oraz inne artykuły do wyposażenia sypialni. Link do komentarza
Bopet Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #2 Napisano 24 maja 2010 Moja żona chyba sie skusi Link do komentarza
Sepro Napisano 25 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 25 maja 2010 Ta podoba mi się najbardziej Link do komentarza
Franek_Janek Napisano 26 maja 2010 Udostępnij #4 Napisano 26 maja 2010 Małe to zdjęcie dałeś Niewiele widać! Link do komentarza
elutek Napisano 26 maja 2010 Udostępnij #5 Napisano 26 maja 2010 w ciągu ostatniego roku kupiłam kilka kompletów pościeli na Allegro - u dwóch sprzedawców/inside-home oraz Titul4/, mogę tylko polecić, całkowicie bezproblemowe transakcje, a pościelbez zarzutu, super jakość, jestem bardzo zadowolona, są w komplecie poszewki na jaśki,a kupiłam m.in. Link do komentarza
Franek_Janek Napisano 27 maja 2010 Udostępnij #6 Napisano 27 maja 2010 Ładniusie! Szczególnie ta druga! Link do komentarza
ibiza_sunny Napisano 28 maja 2010 Autor Udostępnij #7 Napisano 28 maja 2010 Fakt, ładna, dla mnie też przypadła do gustu. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się