-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ale jakby kupił taki na lody, w którym mają zwykle -18°C to taki raczej będzie wystarczająco zaizolowany. Sporo takich stoi gdzieś po polach, jest taka firma, przynajmniej była koło Skały koło Krakowa, widziałem tam pełno takich kontrahentów izotermicznych swego czasu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Blacha nie płonie Wyposażenie tak (jak w każdym domu), ale blaszany korpus zostanie Drewniany spłonąłby doszczętnie
-
Tylko muszą być niepalne. U nas nad Tanwią wszystkie spłonęły. Wprawdzie było to ze 20 lat temu, ale od tamtego czasu już się żaden nie pojawił.
-
Jakieś 245 cm wysokości mają Kiedyś też miałam intensywne kolory w domu, który wybudowałam Obecnie tylko minimalizm W nim czuję się najlepiej Jaram się ... jutro wycieczka do castoramy Półki będę zamawiać kupować ostatnie pierdółki remontowe - poza tym wszystko zamówione ... oprócz wanny Wannę upatrzyłam sobie z Cersanitu Zamawiać będę "na dniach" Będzie na razie mieszkać z nami w salonie Koty się ucieszą, dodatkowe miejsce do eksploracji
-
Nie wiem jakie są wysokości pomieszczeń w blokach, ale są raczej wąskie i wysokie, więc czarny pewnie optycznie obniża, ale równie dobrze optycznie może poszerzać. Odczucie przytulności przez ten czarny mat jest nawet na fotkach, więc w rzeczywistości pewnie jeszcze lepszy efekt. Pamiętam jak pomalowaliśmy kuchnię, też ma chyba 2.2m szerokości na 3.8m jak dobrze pamiętam, pomalowaliśmy wtedy na bardzo ciepły pomarańczowy, takiej mocno dojrzałej pomarańczy, to była jeszcze farba strukturalna, bo ściany zaraz po przeprowadzce były w opłakanym stanie, ale efekt był powalający jak z meksykańskiego filmu. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się