Skocz do zawartości
Róża Ocean Niebo Wiosna Betoniarka Jajoszczypiorny Bruk Wrota Hadesu Purpurowy obłęd Smok

lubieladnerzeczy

Uczestnik
  • Posty

    8
  • Dołączył

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutralny

O lubieladnerzeczy

  • Ranga
    Początkujący
  1. Osobiście nie palę, ale jeżeli ktoś pali, powinien wziąć pod uwagę fakt, że firanki będą trzymały zapachy.
  2. To prawda, do małych kuchni okap jest dobrym rozwiązaniem. Ale do większych? Osobiście lubię zapach przygotowywanego jedzenia, ale wiem, że nie każdy się pod tym podpisze.
  3. Jako mężczyzna w pełni się zgadzam - dlaczego mam gotować swoje chili w ogromnej dyni? Przecież nie żyjemy w baśni braci Grimm ; )
  4. Zgadzam się z większością postów - "go for it", ale musisz to zrobić umiejętnie. Jedna ściana może być optymalną ilością, choć za mną strasznie chodzi kolorowy sufit.
  5. Trochę kielbasy podsmażonej z cebulą, czosnkiem i marchwią, około 100 gramów wołowiny na osobę, puszka pomidorów, jedno małe świeże chili (najlepiej jalapeno), oczywiście bazylia i oregano, trochę rozmarynu i cynamonu. Jeżeli jest, trochę czerwonego wina dodanego podczas smażenia wołowiny, ale musu nie ma, bo wino kosztuje drugie tyle, co całe danie.
  6. U mnie Jack Russel o imieniu Charlie - wygląda zupełnie jak ten z "Maski"!
  7. To nie pytanie do mnie ale dorzucę swoje 2,50 - IMO doskonały pomysł do garażu. Można spisywać wymiary, rozłożenia części, jakieś stałe informacje typu ciśnienia w oponach albo moc z jaką trzeba dokręcać śruby, plany pracy, super!
  8. Ciekawa kwestia, również się nad tym nie zastanawiałem wcześniej, post od razu przykuł moją uwagę. Dobrze wiedzieć : )
×
×
  • Utwórz nowe...