gamber Napisano 16 listopada 2008 Udostępnij #1 Napisano 16 listopada 2008 Oglądaliście w ubiegłym tygodniu program o ogrzewaniu nadmuchowych w TVN24, co o tym myślicie ?Można to znaleźć na You Tube Ogrzewanie Nadmuchowep.s. pytam z czystej ciekawości, bo moje zdanie jest wyrobione. Link do komentarza
bascom Napisano 23 listopada 2008 Udostępnij #2 Napisano 23 listopada 2008 Cytat Oglądaliście w ubiegłym tygodniu program o ogrzewaniu nadmuchowych w TVN24, co o tym myślicie ?Można to znaleźć na You Tube Ogrzewanie Nadmuchowep.s. pytam z czystej ciekawości, bo moje zdanie jest wyrobione. Miałem takie ogrzewanie w poprzedniej firmie. Wszystko ok dobrze ze była sprzataczka wszedzie byl niesamowity kurz w szczególnosci w zakamarkach. Na pewno nie poleciłbym tego do domu Link do komentarza
Yatzek Napisano 8 grudnia 2008 Udostępnij #3 Napisano 8 grudnia 2008 Cytat Oglądaliście w ubiegłym tygodniu program o ogrzewaniu nadmuchowych w TVN24, co o tym myślicie ?Można to znaleźć na You Tube Ogrzewanie Nadmuchowep.s. pytam z czystej ciekawości, bo moje zdanie jest wyrobione. A jakie jest to Twoje zdanie? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się