Standard to 1-3mm (dla tych rynien). Ja robiłem około 2,3-2,3mm. Na ten moment nie ma drzew.
Historia edycji
Standard to 1-3mm. Ja robiłem około 2,3-2,3mm. Na ten moment nie ma drzew.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Panowie, naprawdę z czego wy macie te ogrodzenia, ja mam dom przy lesie i różne zwierzaki mi latają pod płotem a problemów żadnych nie ma Chyba musze zaczać polecać bo jak widac nie wszystkim się tak dobrze trafiło Jak ktoś szuka to ja mam dokladnie te https://www.kam-tech.info/oferty/ogrodzenia-modulowe-roma-horizon/
-
To sporo Ci zeszło, lepiej dla zdrowia 🙂 Mamy na tapecie kolejny temat, którym jest zabudowa junkersa aż do wysokości maskownicy rurek, czyli prawie po sam sufit 🙂 Zasłoni przy okazji aluminiowa wielką rurę, która jest widoczna nad piecykiem i zestaw rurek, umieszczonych tuż pod junkersem Miejsce wietrzenia będzie u góry i na dole zabudowy (brak pełnej zabudowy). Zastosowany materiał musi być niepalny. Konstrukcja będzie z profili stalowych (jak regał). Trzeba to czymś obłożyć. Obstawiliśmy wstępnie blachę, pomalowaną proszkowo na czarny mat. Dragon jednak pracuje w robocie między innymi z płytami typu dibond. I to jest strzał w dychę. Płyta kompozytowa z rdzeniem aluminiowym w opcji czarny mat. Planujemy tak. Konstrukcja z profili na stałe będzie przykręcona do ściany. Przykręcone zostaną do boków elementy z dibondu. Front będą stanowiły drzwiczki z dibondu szerokie na 45 cm i wysokie na około 110 cm. Zakryją urządzenie z całym orurowaniem, a jednocześnie będą otwierane, aby zapewnić swobodny dostęp do Junkersa. Drzwiczki zamocowane będą na widocznych loftowych zawiasach. Na drzwiczkach zawisną fajne loftowe wieszaki na ręczniki 🙂 Mam nadzieję, że fajnie nam się to zepnie z całością wnętrza 🙂
-
Przez Ekspert Pruszyński · Napisano
Wszystko co najważniejsze, znajduje się w zaleceniach na naszej stronie. Link w poście powyżej. Tak, włókninę należy usunąć (stopić palnikiem 650°C) nie tylko w okapie, ale także na każdym zakładzie poprzecznym (gdy jeden arkusz nachodzi na drugi). Jeśli tego nie zrobimy, włóknina górnego arkusza będzie zasysać wodę z dolnego arkusza, wprowadzając wilgoć bezpośrednio pod konstrukcję dachu w miejscu łączenia. Topienie zamyka pory włókniny i uniemożliwia transport wody. -
Dzisiaj będzie pierwszy, poważny test. Niebo zaciągnięte chmurami, ale produkcja z paneli wynosi od 0,4 do nawet 0,7 kW. Bieżące potrzeby są pokrywane, ale czy bateria do wieczora się naładuje? Zobaczymy.
-
Co to jest 10 kilo? Ja już zmniejszyłem się o 34 kg. Serio. Od października 2024. A teraz wszyscy mają tanią szansę.
-
-
Popularne tematy