krzysztof1 Napisano 19 marca 2008 Udostępnij #1 Napisano 19 marca 2008 Witam , jestem w trakcie wypełniania wniosku o przyłącze elektryczne. Jaką podać moc przylączeniową , w przyszłości planuję usługi i potrzebne mi bedzie wiecej prądu ( spawarka itp. urzadzenia ). Czy ktoś się orientuje ile zapłace za przyłącze. Słup elektryczny mam na działce Link do komentarza
sosek Napisano 19 marca 2008 Udostępnij #2 Napisano 19 marca 2008 Cytat Witam , jestem w trakcie wypełniania wniosku o przyłącze elektryczne. Jaką podać moc przylączeniową , w przyszłości planuję usługi i potrzebne mi bedzie wiecej prądu ( spawarka itp. urzadzenia ). Czy ktoś się orientuje ile zapłace za przyłącze. Słup elektryczny mam na działce Minimum 10 Kw, a cena około 1400 jeśli sie nie mylę. Link do komentarza
goltom Napisano 11 kwietnia 2008 Udostępnij #3 Napisano 11 kwietnia 2008 WitamJa miałem do wyboru 13 lub 16 kW a koszt to około 1600 zł. Link do komentarza
chotomowianka Napisano 11 kwietnia 2008 Udostępnij #4 Napisano 11 kwietnia 2008 Cytat WitamJa miałem do wyboru 13 lub 16 kW a koszt to około 1600 zł. Lepiej więcej - a różnica w cenie niewielka. Żeby później bezpieczniki nie wyłączały nam prądu gdy zbyt dużo sprzętów na raz włączymy. Np. gdy włączyłam ostatnio jednocześnie zmywarkę, kuchenkę mikrofalową,czajnik elektryczny i przepływowy ogrzewacz wody (wszystko w kuchni) - bezpiecznik zadziałał. A czasem zdarza się nam włączyc jednocześnie kilka urządzeń elektrycznych pobierających dużo prądu. Link do komentarza
Ekolife Napisano 29 kwietnia 2008 Udostępnij #5 Napisano 29 kwietnia 2008 Witamzamiast przylacza z elektrowni proponuje zakup wlasnej Malej elektrowni wiatrowejProsze pomyslec Wlasny Prad (czyli tez C.O i C.W.U)Zapraszam na www.ekolife24.pllub 791 498 779Pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się