Cześć, to znów ja 😁. Odważyłem się i pierwszy raz uruchomiłem szlifierkę, i wyciąłem kawałek paneli podłogowych. Jeszcze mam trochę do wycięcia, robiłem to w masce i podczas cięcia czułem taki zapach czegoś palonego, widziałem też iskry. Pare razy "zaryłem" o beton przebiwszy się przez panele, ale leciutko, jednak również zauważałem iskry podczas cięcia samych paneli. Potem skończywszy pracę, zauważyłem że pokój jest aż mglisty od dymu. Co to może znaczyć? Czy to normalne? Jeszcze tylko dodam że po około 20 minutach po cięciu nadal jest ciepła szlifierka.
Historia edycji
Cześć, to znów ja 😁. Odważyłem się i pierwszy raz uruchomiłem szlifierkę, i wyciąłem kawałek paneli podłogowych. Jeszcze mam trochę do wycięcia, robiłem to w masce i podczas cięcia czułem taki zapach czegoś palonego, widziałem też iskry. Pare razy "zaryłem" o beton przebiwszy się przez panele, ale leciutko, jednak również zauważałem iskry podczas cięcia samych paneli. Potem skończywszy pracę, zauważyłem że pokój jest aż mglisty od dymu. Co to może znaczyć? Czy to normalne?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.