WItam zwracam się z zapytaniem w sprawie podłóg w jednym z pokoi mojego mieszkania gdyż jestem całkowicie zielony w temacie i nie mam pojęcia z jakimi kosztami mogło by się to wiązać chodzi o pokój w mieszkaniu w 4piętrowym bloku pokój ma około 5,4m długości oraz 1.90m na szerokość chciał bym wyrównać oraz odnowić podłogę gdyż jest w fatalnym stanie beton jest popękany na całej długości są to dziury głębokie na około 1cm klepki się odklejają oraz mam różnice w wysokości podłogi w każdym miejscu ma ona inną wysokość jest to różnica kilku cm w niektórych miejscach przez co nie można postawić nic prosto np biurka czy fotelu czy jest możliwość wykonania usługi odnowienia oraz wyprostowania jej tak żeby była w każdym miejscu idealnie równa i z jakimi kosztami mogło by się to wiązać?
Historia edycji
WItam zwracam się z zapytaniem w sprawie podłóg w jednym z pokoi mojego mieszkania gdyż jestem całkowicie zielony w temacie i nie mam pojęcia z jakimi kosztami mogło by się to wiązać chodzi o pokój w mieszkaniu w 4piętrowym bloku pokój ma około 5,4m długości oraz 1.90m na szerokość chciał bym wyrównać oraz odnowić podłogę gdyż jest w fatalnym stanie beton jest popękany na całej długości są to dziury głębokie na około 3cm klepki się odklejają oraz mam różnice w wysokości podłogi w każdym miejscu ma ona inną wysokość jest to różnica kilku cm w niektórych miejscach przez co nie można postawić nic prosto np biurka czy fotelu czy jest możliwość wykonania usługi odnowienia oraz wyprostowania jej tak żeby była w każdym miejscu idealnie równa i z jakimi kosztami mogło by się to wiązać?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.