Cześć, przepraszam, że tak późno odpisuje. W załączniku przesyłam plan mieszkania - sorry za jakość, ale udało się wygrzebać tylko ksero, którego zrobiłem zdjęcie. Dajcie proszę znać co myślicie?
PS. Gaz już mam zaślepiony. Używam płyty grzewczej.
Cześć, przepraszam, że tak późno odpisuje. W załączniku przesyłam plan mieszkania - sorry za jakość, ale udało się wygrzebać tylko ksero, którego zrobiłem zdjęcie. Dajcie proszę znać co myślicie?
Gaz już mam zaślepiony. Używam płyty grzewczej.
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Komentarz dodany przez Elżbieta: Kupiłam piec firmy Metalfach w 2019. Od 2022 regularnie się psuje. Wydałam wiele pieniędzy na serwis. Piec jest użytkowany prawidłowo, stosuję najwyzszej klasy pellet, ale ciągle są problemy z pracą pieca. Ciągle się zatrzymuje i trzeba go uruchamiać ponownie. W tym roku miałam już kilka razy serwis. Lato upłynęło spokojnie, grzał tylko wodę i to byl w stanie robić. Niestety, wraz z sezonem grzewczym znów zaczęły się problemy. Mimo przeglądu, mimo prawidłowego użytkowania piec ciągle się zatrzymuje. Jestem zmęczona i zdesperowana, bo wygląda na to, że może będę musiała kupić nowy piec. Wiem tylko jedno - na pewno to nie będzie sprzęt Waszej firmy.