Dtm Napisano 8 stycznia 2020 #1 Napisano 8 stycznia 2020 Witam.mam dylemat jak usytuowac budynek na dzialce,wjazd mam od zachodu(lekko nakierowanego na płd.zach.)Od frontu bedzie garaż,2 pokoje i kuchnia a od tyłu sypialnia łazienka i salon(projekt rodan ps).Lepiej będzie gdy salon bedzie od płn.wschodu ? i garaz z prawej str.od wjazdu czy salon od płd wschodu czyli lustrzane odbicie projektu.
Dtm Napisano 8 stycznia 2020 Autor #2 Napisano 8 stycznia 2020 Sorry za bazgroły to tak na szybko.Myślę o tym ustawieniu z lustrzanym odbiciem ale niejestem pewien czy dobrze wybiorę
Gość Napisano 8 stycznia 2020 #3 Napisano 8 stycznia 2020 Faktycznie bazgroły... żeby jeszcze jakaś legenda...
Chaton Napisano 8 stycznia 2020 #4 Napisano 8 stycznia 2020 Z mojego rysunku się tu też kiedyś śmiali ale teraz widzę, że ja przy tobie to jednak mistrz ołówka i kredki jestem.
Dtm Napisano 8 stycznia 2020 Autor #5 Napisano 8 stycznia 2020 (edytowany) 1 garaz 2 kuchnia 3 salon Pierwszy szkic palcem po telefonie a drugi przy użyciu długopisu z gumową nasadką. Myślę,że ciut lepiej Edytowano 8 stycznia 2020 przez Dtm (zobacz historię edycji)
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się