Skocz do zawartości

Historia edycji

Goja27

Goja27

Dnia 25.08.2017 o 11:57, Grzegorz Walkiewicz napisał:

Jestem zdania, że przy ciemnej podłodze lepiej mieć jasne meble. Dlatego też najlepiej wykorzystać meble np dąb sonoma (dosyć jasne) albo biele, jasne szarości. Nie jestem tylko przekonany do kolejnego drewna, bo wtedy trzeba by było dopasowywać wszystkie meble kolorystycznie do koloru drewna, a to może się nie udać. 

Postarałam się o lepsze zdjęcie. Podłoga uważam, że ciemna nie jest. A jeśli chodzi o kolor mebli powyżej, boki to właśnie dąb sonoma fronty białe lakierowane. Obawiam się jednak, że przy tak bogatej podłodze (wzornictwo) kolor boków mebli nie pogodzi się z podłogą. Postawię więc pewnie na samą biel:icon_rolleyes:

IMG_20170827_083351.jpg

Goja27

Goja27

Dnia 25.08.2017 o 11:57, Grzegorz Walkiewicz napisał:

Jestem zdania, że przy ciemnej podłodze lepiej mieć jasne meble. Dlatego też najlepiej wykorzystać meble np dąb sonoma (dosyć jasne) albo biele, jasne szarości. Nie jestem tylko przekonany do kolejnego drewna, bo wtedy trzeba by było dopasowywać wszystkie meble kolorystycznie do koloru drewna, a to może się nie udać. 

Postarałam się o lepsze zdjęcie. Podłoga uważam, że ciemna nie jest. A jeśli chodzi o kolor mebli powyżej, boki to właśnie dąb sonoma fronty białe lakierowane. Obawiam się jednak, że przy tak bogatej podłodze (wzornictwo) kolor boków mebli nie pogodzi się z podłogą. Postawie więc pewnie są samą biel:icon_rolleyes:

IMG_20170827_083351.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...