-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Ja też byłem w szoku, jak u sąsiada w nowym domu wnosili regipsy, ale cóż, dziś taka szybka technika jest chyba na topie. Płyta kosztuje 34zł, klej to są groszowe sprawy. Jak ktoś ma wprawę, to 50m2 za dniówkę pewnie nie jest problemem. Ale jak to się ma do zwykłego położenia tynku czy gładzi, to obawiam się że te dwie czynności wychodzą drożej. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Też się nad tym zastanawiałem. Jedyny minus, to że jest miękka i nie wiem jak teraz, ale wątpię żeby się w ogóle bardziej utwardziła. Także będzie pewnie bardziej podatna na uszkodzenia. Ale drugiej strony, może być bardziej elastyczna. Ja ufam jednemu fachowcowi, on robi tylko na Rigipsie, chyba że jakaś firma go poprosi o recenzje, to czasem coś opowie, ale wszystkiego używa z Rigipsa. Natomiast ta być może jest bardziej dedykowana, bo jest już w standardzie Q4. https://www.rigips.pl/product/1455 A ten pan tu kiedyś się udzielał, ale z tego co wiem, było to bardzo dawno. https://youtube.com/@gipskartonitd?si=Bm9g6qOCjZEp2ur1 Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez podczytywacz · Napisano
Kto to odgrzewa takie stare kotlety??? -
Przez podczytywacz · Napisano
Dla Ciebie TYLKO, dla innych może być AŻ... W sąsiedztwie wynajmowali lokal na aptekę i okazało się, że pomieszczenie ma wysokość o właśnie 4, czy 5 cm za małą, a że lokal był w "dobrym" miejscu i już umeblowany - aby uzyskać pozwolenie na użytkowanie,, wynajmujący wymyślił, że w sali sprzedaży obniży poziom posadzki o tę różnicę... usunął meble, skuł posadzkę, zmienił izolację, dał nową wylewkę, posadzkę... Trwało to z miesiąc, ale aptekę otworzył... Tak że wiesz...
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się