Pomocnik Napisano 20 września 2015 Udostępnij #1 Napisano 20 września 2015 Hurtownia budowlana: Roltech Województwo: wielkopolskie Miasto: Kłecko Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/wielkopolskie/roltech Link do komentarza
Gość rolnik klient Napisano 20 września 2015 Udostępnij #2 Napisano 20 września 2015 Jesli chodzi o zakres cen to bardzo dobrze mozna sie dogadac. Dobra jakosc, dostawa na miejsce pracuja tam ludzie ktorzy rozumnieja klienta. Obsługa z zakresu sprzedazy bardzo dobra zwlaszcza najmłodsza pracownica, ktora mimo młodego wieku bystroscia potrafi na wysokim poziomie pomoc klientowi i dobrze wytłumaczyc tak jak z węglem. który pali sie bardzo dobrze.Mimo uprzedzeń z usmiechem na twarzy dorazdziła mi bardzo dobrze. Urodzony handlowiec. Link do komentarza
Gość rolnik klient Napisano 15 października 2015 Udostępnij #3 Napisano 15 października 2015 Nawiązując do poprzedniej opinii mowię tu o Pani Lidce ,która serdecznie Pozdrawiam. Link do komentarza
Zdaniem Czytelnika Napisano 24 sierpnia 2023 Udostępnij #4 Napisano 24 sierpnia 2023 Komentarz dodany przez MARCIN: Fachowe doradztwo, od fundamentu aż po dach, kompletne zaopatrzenie materiałów budowlanych i nie tylko. Polecam firmę Roltech. Link do komentarza
Zdaniem Czytelnika Napisano 26 sierpnia 2023 Udostępnij #5 Napisano 26 sierpnia 2023 Komentarz dodany przez Diana: Jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkości dostawy. Posiadają w ofercie pellet najlepszy w okolicy. Link do komentarza
Zdaniem Czytelnika Napisano 27 sierpnia 2023 Udostępnij #6 Napisano 27 sierpnia 2023 Komentarz dodany przez Krzychu: Nie jestem zadowolony. Link do komentarza
Zdaniem Czytelnika Napisano 1 września 2023 Udostępnij #7 Napisano 1 września 2023 Komentarz dodany przez mirek: Jestem bardzo zadowolony, zaopatruje się tam w ubrania robocze, narzędzia ręczne i elektronarzędzia. Polecam dobre jakościowo. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się