Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez tedi: Współczuć to trzeba ale tobie. To że ja piszę to moja sprawa co robię z moim wolnym czasem ale taki półgłówek wybitny fachowiec forum budujumy dom zieje takim pogardliwym słowem wobec bliźniego i to jeszcze w święta? Widać takich razistów jak ty nie brakuje na świecie, widać to jak Izrael morduje ludzi w Iranie w poczet takich prostackich wierzeń jakimi ty buraku tu propagujesz. -
Komentarz dodany przez tedi: Zawsze z buraka wyjdzie burak, Ja ciebie buraku nie ośmieszałem słowami obraźliwymi ale widzę że ty jesteś wybitnym szpecem od obrażania ludzi w sposób chamski i prymitywny. Ale cóż jakie forum tacy prymitywy tu piszą, tak czy inaczej bujaj sie retrofoodzie. -
Już, pustogłówku się świątecznie zaspokoiłeś? Niewiele ci potrzeba.
-
Ale że ty, nieszczęśniku, zniżasz się aż do komentowania na takim forum? Wprawdzie te twoje komentarze są tak samo puste jak twój łeb, ale jednak. Nie masz nawet w święta ciekawszego zajęcia? Widocznie nikt nie chce z takim pustogłówkiem mieć nic wspólnego, nawet w święta. Cóż, tylko współczuć. Ale sam na to pracujesz, jak widzisz.
-
Komentarz dodany przez tedi: Elyto forum zapytaj o to swoich wybitnych autorów którzy tak wybitnie to forum redagują że im nawet data publikacji z datą uaktualnienia sie myli a i tak to mało ważne bo bzdury są wypisywane.
-
-
Popularne tematy