Sprzedam niewykorzystany projekt domu Zośka 2
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
@Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne 1. Tak, jak powstanie aneks w salonie, to będziemy wyburzać otwór pomiędzy kuchnia a pokojem. Opiszemy to we wniosku do spółdzielni, chociaż wiemy już, że to jest ścianka działowa bo sąsiedzi z niższych kondygnacji mają ja wyburzona i mają połączoną kuchnie z tym pokojem. 2. Sprawdziłem dokładnie wszystkie kanały i tak: w kuchni jeden mamy indywidualny, drugi (do tego był podłączony okap) idzie z niższych pięter. W łazience kanał idzie połączony z niższymi piętrami, w wc kanał indywidualny. 3. Nie, nie ma nawiewników, są to okna PVC z jakiś początków lat 2000 4. Na 95% tak 5. Ok, taki otwór i tak zrobimy, druga sprawa czy instalować tam wentylator czy nie. W łazience jest zainstalowany wentylator łazienkowy, tak zainstalowali którzyś z poprzednich właścicieli, a my "odziedziczyliśmy"
-
Przez voyager2550 · Napisano
Szlifujemy wieniec z nierówności szczególnie w miejscach szpilek pod murłatę. Jak pamiętacie - powstały pod drewnianymi klepkami podczas betonowania. Położyliśmy również papę pod przyszłą murłatę - Icopal Fundament 4,0. Będzie konkretna izolacja przeciwwilgociowa. Poranek obudził nas śniegiem i zasypanym stropem. Łopaty w dłoń! -
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Gnoom: Na działce rodos można sobie pomalować. Z daleka wygląda ok, z bliska tragicznie. Kiedyś dałem się skusić n a pomalowanie łazienki, po miesiącu wszystko skułem i położyłem nowe kafle. -
Jeśli płytki w łazience są stare i mają okropny kolor, można je pomalować zamiast skuwać i układać nowe. Ważny jest wybór dobrej farby do malowania płytek. Czy płytki na podłodze też można odświeżyć w ten sposób? Wyjaśniamy. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/lazienka/a/118468-malowanie-plytek-zamiast-kucia
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Agus77: Ach te kuny… długo walczyłam wszystkich metod próbowałam. Jedyne rozwiązanie na cwaną kune jest pastuch.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się