the_piotr Napisano 17 lutego 2011 #1 Napisano 17 lutego 2011 (edytowany) czy ktoś miałby ochotę aby zrobić mu sufit podwieszony, potrzebuję do swojej kolekcji wykonać sufit dwu poziomowy, przy czym każde obniżenie to tylko 7 cm. razem nie więcej jak 14, rozpiętość tak jak w salonie, zająłby połowę sufitu obecnego a w pozostałej części gładż i spoty 4 sztna każdym obniżeniu chcę zrobić niebieskie światło zapalane z opóżnieniem.instalację dostosuję do sufitu + dodatkowa zabudowa do karnisza gdyby okno wypadło z bokukolory końcowe dobralibyśmy w uzgodnieniu stan budowy najlepiej albo przed gipsami albo zaraz po nich koszt z materiałem szacuję 2000zł jeżli więcej to pokryję pozostałą część (dla porównania podam że byle szafka z koła do łazienki to koszt 1500zł)zobaczcie kilka zdjęć...jestem dostępny w rejonie 100 km od siedlec, 80km do warszawykontakt piotr /mazowieckie_siedlce 501025039 artie@idt.pl, www.artie.idt.plpozdrawiam Edytowano 6 marca 2011 przez the_piotr (zobacz historię edycji)
Draagon Napisano 19 marca 2011 #3 Napisano 19 marca 2011 Mnie się bardzo podobają. Ale za daleko do Mnie - poza tym M-3 na razie nie będę remontował
the_piotr Napisano 20 marca 2011 Autor #4 Napisano 20 marca 2011 dzięki dragoon , od czasu do czasu dorzucę coś do galerii na profilku swoim, bo tutaj skrzynka za mala
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się