tomik0115 Napisano 14 marca 2010 Udostępnij #1 Napisano 14 marca 2010 Witajcie, przymierzam sie do budowy domu jednorodzinnego z poddaszem uzytkowym (niepodpiwniczony) o powierzchni calkowitej 180m2.Czy mozecie mi powiedziec jaki bylby w przyblizeniu koszt robocizny do stanu surowego zamknietego.Sciany parteru i poddasza (wew i zew) pustak ceramiczny , strop teriva, dach pokryty blachdachowka.Moze ktos z was zna solidnego wykonawce? Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 14 marca 2010 Udostępnij #2 Napisano 14 marca 2010 w jakim rejonie Polski budujesz? Link do komentarza
tomik0115 Napisano 14 marca 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 14 marca 2010 w Warszawie Link do komentarza
rosar Napisano 17 marca 2010 Udostępnij #4 Napisano 17 marca 2010 Cytat Witajcie, przymierzam sie do budowy domu jednorodzinnego z poddaszem uzytkowym (niepodpiwniczony) o powierzchni calkowitej 180m2.Czy mozecie mi powiedziec jaki bylby w przyblizeniu koszt robocizny do stanu surowego zamknietego.Sciany parteru i poddasza (wew i zew) pustak ceramiczny , strop teriva, dach pokryty blachdachowka.Moze ktos z was zna solidnego wykonawce? Rozwiń Link do komentarza
rosar Napisano 17 marca 2010 Udostępnij #5 Napisano 17 marca 2010 Buduję domy od podstaw,stan surowy otwarty (bez wstawienia okien drzwi,pokrycia dachu}postawiłbym za około 45 tys.Kosztorys sporządzam według projektu.budowałem już domy w Warszawie na Białołęce,na ul. Ezopa.Mieszkam w woj.warmińsko-mazurskim , posiadam ekipę 4osobową,mieszkamy w kempingu na terenie budowy na niedzielę zostaje zawsze jeden pracownik do pilnowania budowy.Posiadam wszelkie niezbędne narzędzia,tel.89-6226468 Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 23 sierpnia 2011 Udostępnij #6 Napisano 23 sierpnia 2011 Cytat Cześć mam małą firmę budowlaną murujemy domy jedno rodzinne myślę że dogadamy się co do ceny zależy kiedy byś chciał budować mój mail zaleski805@wp.pl pozdrawiam Rozwiń Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się