Wschód Polski nie ma żadnych ciężkich ruchów aut. Rynny mam dziurawe w kilku miejscach i trochę zapchane jak pada mocniej to się z nich przelewa piwnica ok 1m pod ziemia może to jest przyczyną osiadania ciągłego a to pęknięcie w pionie od fundamentu koło okienek to zastanawiam się czy nie dlatego że w piwnicy przy tym okienku trzymałem ekogroszek w workach i ułożyłem tam 3.5tony na prostokącie 1.5m na 2.5m pod sam sufit ale nie dotykając ścian ok 2cm od 3 ścian układałem bo to takie małe pomieszczenie 1.5x3m
Historia edycji
Wschód Polski nie ma żadnych ciężkich ruchów aut. Rynny mam dziurawe w kilku miejscach i trochę zapchane jak pada mocniej to się z nich przelewa piwnica ok 1m pod ziemia może to jest przyczyną osiadania ciągłego a to pęknięcie w pionie od fundamentu koło okienek to zastanawiam się czy nie dlatego że w piwnicy przy tym okienku trzymałem ekogroszek w workach i ułożyłem tam 3.5tony na prostokącie 1.5m na 2.5m pod sam sufit ale nie dotykając ścian ok 2cm od 3 ścian układałem bo to jakie małe pomieszczenie 1.5x3m
Wschód Polski nie ma żadnych ciężkich ruchów aut. Rynny mam dziurawe w kilku miejscach i trochę zapchane jak pada mocniej to się z nich przelewa piwnica ok 1m pod ziemia może to jest przyczyną osiadania ciągłego a to pęknięcie w pionie od fundamentu koło okienek to zastanawiam się czy nie dlatego że w piwnicy przy tym okienku trzymałem ekogroszek w workach i ułożyłem tam 3.5tony na prostokącie 1.5m na 2.5m pod sam sufit
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.