Skocz do zawarto艣ci

Recommended Posts

Napisano

PROWashing.pl 馃 Profesjonalne pranie tapicerki meblowej, tapicerki samochodowej oraz dywan贸w i wyk艂adzin 鉁旓笍

Oferujemy szeroki zakres profesjonalnych us艂ug zwi膮zanych z praniem i czyszczeniem wszystkich powierzchni tekstylnych mi臋dzy innymi: dywan贸w, wyk艂adzin, materacy, tapicerki meblowej i tapicerki samochodowej. W naszej pracy wykorzystujemy wy艂膮cznie sprz臋t najlepszej klasy oraz 艣rodki czyszcz膮ce przyjazne dla ludzi i 艣rodowiska. Nasz膮 ofert臋 kierujemy do klient贸w indywidualnych, firm, przedszkoli i szk贸艂.聽 Gwarantujemy szybk膮 realizacj臋 zlecenia.

https://prowashing.pl/

Utw贸rz konto lub zaloguj si臋, aby skomentowa膰

Musisz by膰 u偶ytkownikiem, aby doda膰 komentarz

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest 艂atwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Masz ju偶 konto? Zaloguj si臋.

Zaloguj si臋
  • Kto przegl膮da   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zalogowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Tw贸j e-mail

• Najnowsze posty

• Obecnie, poszukuj膮c wydajnych rozwi膮za艅 energetycznych, wiele os贸b zwraca uwag臋 na panele s艂oneczne. W stolicy Ma艂opolski, by dowiedzie膰 si臋 wi臋cej o korzy艣ciach p艂yn膮cych z inwestycji w energi臋 odnawialn膮, warto odwiedzi膰 stron臋 [url=https://skomat.pl/fotowoltaika/]fotowoltaika Krak贸w[/url]. Instalacje te ciesz膮 si臋 rosn膮cym zainteresowaniem zar贸wno w艣r贸d w艂a艣cicieli dom贸w jednorodzinnych, jak i przedsi臋biorstw. Decyduj膮c si臋 na monta偶, inwestorzy przyczyniaj膮 si臋 do redukcji emisji dwutlenku w臋gla i uniezale偶niaj膮 si臋 od rosn膮cych cen pr膮du. Nowoczesne technologie pozwalaj膮 na efektywn膮 produkcj臋 energii elektrycznej, a fachowcy zapewniaj膮 profesjonalne doradztwo i realizacj臋 projektu, dostosowuj膮c system do indywidualnych potrzeb. D艂ugoterminowe oszcz臋dno艣ci i dotacje stanowi膮 siln膮 zach臋t臋 do podj臋cia tego ekologicznego kroku.
    • Napisz臋 Ci tak. Te偶 mia艂em problem w domu na wsi, chcia艂em powiesi膰 szafk臋 w 艂azience, a tam mam drewniane 艣ciany i otw贸r wyszed艂 mi pomi臋dzy belkami. W mchu i paprociach (takie uszczelnienie pomi臋dzy belkami). Oczywi艣cie, wcze艣niej jest p艂yta g/k i na niej glazura. Pojecha艂em z problemem do "Mr贸wki" i tam聽 gosciu pokaza艂 mi praktycznie zwyczajne ko艂ki fi 10, do艣膰 kr贸tkie, chyba 60 mm. I zar臋czy艂, 偶e szafka nie spadnie. B臋dzie si臋 trzyma膰 na glazurze przyklejonej do p艂yty g/k. No i si臋 trzyma! Na razie trzy lata min臋艂y.聽 P艂yta g/k mocowana jest do 艣ciany drewnianej na placki klejowe, z tym 偶e w miejscu plack贸w w drewno wbijane by艂y gwo藕dzie tak, aby klej ich si臋 trzyma艂.聽
    • Podk艂ad ma 0.01m2K/W, a panel >=0.081m2K/W. W obu przypadkach producenci deklaruja mozliwosc ukladania na ogrzewanie podlogowe. Wiec jesli u innych to zdaje egzamin, to tu jest cos nie tak...
    • Tak tak, ja wiem 偶e ko艂ek przyda艂by si臋 d艂u偶szy, ale jaki konkretnie zastosowa膰? Chodzi mi o produkt.
    • Czyli takie rozwi膮zanie ma sens? 聽 Odno艣nie "sprzeczno艣ci" - masy KMB z tego co czyta艂em s膮 bez rozpuszczalnik贸w, nak艂adane na zimno i maj膮 nisk膮 emisyjno艣膰, spajaj膮 zar贸wno pap臋 jak i foli臋 PE, s膮 elasyczne. 聽 Dlaczego klej monta偶owy? Ma jakie艣 przewagi? 聽 Ponadto pytanie czy t膮 pap臋 (kt贸ra ma ju偶 swoje lata) po wyczyszczeniu jako艣 zagruntowa膰?
  • Popularne tematy

• Utw贸rz nowe...