Skocz do zawartości

Historia edycji

Belliash

Belliash

Tak, sprawdzalem. Produkt nie byl przeterminowany.

Tak jak pisalem wczesniej, przelecialem to jeszcze raz Rotbandem z OBI. Konsystencja, kolor, zapach ... generalnie pwiedzialbym to samo co Goldband. Nie bylo w nim jednak grudek, nic zaschnietego, pecherzykow powietrza, itp. Powiedzialbym idealna masa o takiej samej konsystencji na wierzchu i w srodku. Tez ciezko sie miesza ale nie az tak tak Goldband z Castoramy. Poza tym po przemieszaniu stwierdzam, ze w sumie to nie trzeba bylo go mieszac.

Idealnie nie jest, ale to juz chyba brak mojej wprawy w nakladaniu tego typu produktow, mimo to nieco latwiej i szybciej mi poszlo, co wiecej takie nierownosci mam tylko po bokach, gdzie sciana byla niedokonca rowna i czym sie specjalnie nie przejmuje - w koncu to tylko klatka schodowa ;) Na 99% powierzchni lustro, jedynie u gory zrobil mi sie maly waleczek po odklejeniu tasmy z progu, ale to sobie przeszlifuje delikatnie siatka scierna jak wyschnie :D

Jutro zobacze jak to wyszlo ;) i jak bedzie ok, to przejade cale drzwi wokol, bo dzis skusilem sie na probe zrobic tylko fragment pod progiem.

Belliash

Belliash

Tak, sprawdzalem. Produkt nie byl przeterminowany.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...